發新話題

【百靈鳥球局】5月29日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

引用:
原帖由 防守王 於 2008-5-30 09:58 發表

正所謂: 趙完就撇....你趙完唔識撇, 比人反"灼". 真係....唉....!!!
唔好咁啦 , 比個機會我多d學習一下 la....

mao amo is not 長膠高手. he is mao of 長膠.

(板主是可以改 Post....ha ha ha .....amended by Mao )

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-5-30 10:17 發表

你識做啫 , 放返比我.... 多謝! 我真係要好好學習點應付長膠高手。
大師貨直價實 KO 我 !   心服口服 .......有幸與大師過蕉, 已很榮幸
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-5-30 10:20 發表
mao amo is not 長膠高手. he is mao of 長膠.

(板主是可以改 Post....ha ha ha .....amended by Mao )

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-5-30 10:18 發表

唔好咁啦 , 比個機會我多d學習一下 la....liness" />
原來打長膠可以排快隊同大師過招架!!!???
咁我又打長膠先囉!!!

大師..下次我都要用長膠打..就可快d對大師了

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-30 02:03 AM 發表
瑋仔, 保重身体 !!
多謝關心呀,貓兄
剛剛先睇完醫生返到公司

醫生係咪話你已經癈咗武功啦!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-30 11:30 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=80377&ptid=5325][/url]

多謝關心呀,貓兄
剛剛先睇完醫生返到公司

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-30 11:30 發表

多謝關心呀,貓兄
剛剛先睇完醫生返到公司
瑋仔昨天你的戲好差
香港乒乓網

你無嘢呀嗎?
引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-30 11:30 發表

多謝關心呀,貓兄
剛剛先睇完醫生返到公司

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-30 01:32 PM 發表

瑋仔昨天你的戲好差
我都無做戲點會差呢

尋日做什麼咁快走.....!!  
你仲有無省 或 國狂 ??
香港乒乓網

當然有野啦
簡單來講,因為我身體左右的肌肉唔平均,所以d力大部份去左右邊,
令到右邊身需要受的力多左,加上前排唔夠休息,坐的時候又偏去右盤!
所以大家都要小心d
醫生咁短時間唔可以比右邊身受力,加上要定時去比佢摸骨,
好返後要強化左邊身

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-30 02:06 PM 發表
尋日做什麼咁快走.....!!  
你仲有無省 或 國狂 ??
點解咁快走:因為約左人去私會
有無省 或 國狂:無入貨啦,我都叫我太太問緊19狂的野

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-30 14:12 發表
當然有野啦
簡單來講,因為我身體左右的肌肉唔平均,所以d力大部份去左右邊,
令到右邊身需要受的力多左,加上前排唔夠休息,坐的時候又偏去右盤!
所以大家都要小心d
醫生咁短時間唔可以比右邊身受力,加上要定時去比佢 ...
aiya.... 咁大家真係要小心啲啦!

p.s: 真係去摸骨,淨係去揼骨呀?

我都諗緊到底係去比中醫摸定西醫好

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-30 14:12 發表
當然有野啦
所以大家都要小心d
醫生咁短時間唔可以比右邊身受力,加上要定時去比佢 ...
聽落咁嚴重既.....小心身體呀 !!
我呢排都腳痛, 唔知係咪肥左好多後, 隻腳支持唔到個身...

使唔使介紹你呀?我有個幾好㗎番。
引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-30 14:19 發表
我都諗緊到底係去比中醫摸定西醫好

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-5-30 02:21 PM 發表

聽落咁嚴重既.....小心身體呀 !!
我呢排都腳痛, 唔知係咪肥左好多後, 隻腳支持唔到個身...
你咁都叫肥
你隻腳痛,有可能係因為你對鞋細,加上你又成日走來走去

係唔係女先

發新話題