發新話題

【百靈鳥球局】5月29日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

所以如之前黃色黑色就真係懶得出來...而家就出喇

how about mao mao?

汁好..閃人...一陣見....貓貓記得來呀

我未必來, 工作好多...做唔晒 !!
Phastasy 同你果場未打完 .....我記得架

jlamlam....我已比你 KO 了, 可以放過我
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

jlamlam....我已比你 KO 了, 可以放過我

just by luck and you are not serious!

百靈鳥-who will come tonight 29/5/08

1. jlamlam
2. phantasy
3. 大C
4. OFF+
5. 瑋仔
6. Mao Mao
7.3gp
8.jlamlam's friend
9. huge wall

貓兄叫人上來,先自己放飛機

大C
OFF+
瑋仔(未必打到波)

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-29 15:39 發表 大COFF+瑋仔(未必打到波)
嘩!你幫我報..................

i recorded

剛収到可靠消息,衰貓今晚不能去百靈鳥打波

你攪錯了,我的短信是今晚我會去百 0 鳥
香港乒乓網

just come back from  Hundred-Zero-Bird
香港乒乓網

i came la....other you will kill me
香港乒乓網

我最后都有到, 以免比瑋仔閙
香港乒乓網

瑋仔, 保重身体 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-30 02:03 發表
我最后都有到, 以免比瑋仔閙
佢唔係鬧你, 係唱你...哈哈...

有無打到呀你!

我有, 仲比 大師三洞攪掂
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-30 09:48 發表
我有, 仲比 大師三洞攪掂 liness" />
正所謂: 趙完就撇....你趙完唔識撇, 比人反"灼". 真係....唉....!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-30 09:48 發表
我有, 仲比 大師三洞攪掂 liness" />
你識做啫 , 放返比我.... 多謝! 我真係要好好學習點應付長膠高手。

發新話題