89 12345
發新話題

【百靈鳥球局】5月29日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

【百靈鳥球局】5月29日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

Date : May 29, 2008
Time : 6:00-9:00pm

地址:香港
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

大師 同 巨牆兄會好好招呼客人

我第一次同巨兄打, 三局加埋都唔夠 11分
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-28 14:04 發表
大師 同 巨牆兄會好好招呼客人

我第一次同巨兄打, 三局加埋都唔夠 11分
牆哥手波....真係, 個場唔算好多位比佢放, 佢都無乜甩拖!!

聽晚可以度一度先....!!!

明天如有空都想去下

明天一定風起雲湧
香港乒乓網

Phantasy...上次你去有無同 Huge-Wall 打 ?
香港乒乓網

冇呀

連大師都冇打到

要排隊, 條龍好長下
香港乒乓網

頂樓果度講到好似我地三個都唔係好sure得唔得咁wor!! wakakakaaaaa

如果 firm 左去, 而唔到好似唔係咁好.....但如果你去, 我帶埋個 保零求比你...有車仔 (但車仔要還, 因為車仔不是我的)
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-28 15:18 發表
如果 firm 左去, 而唔到好似唔係咁好.....但如果你去, 我帶埋個 保零求比你...有車仔 (但車仔要還, 因為車仔不是我的)
我最憎車仔, 唔使客氣. 我拎得既, 點都攪掂佢. 大個仔丫嘛!!!
一樣啦!唔敢confirm實......哈呀

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-28 14:50 發表 要排隊, 條龍好長下
我都排緊!

回復 13# 的帖子

我都排緊....不過無我份!

我好想明天去 ..............
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-28 22:42 發表
我好想明天去 ..............liness" />
咁你就去囉! 我未問女友.

引用:
原帖由 off+ 於 2008-5-28 15:27 發表
我都排緊!
me too

by the way, my friend want to come tonight. pls help me to entertain him if i have not arrived yet.

致衰貓: 今晚不能來, 因踢波受傷的中指還未好! 希望很快有機會能再跟80了高人學野!!

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-5-29 09:10 發表
by the way, my friend want to come tonight. pls help me to entertain him if i have not arrived yet.liness" />
你唔來打波咩......

89 12345
發新話題