21 12
發新話題

想約人

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

想約人

想揾乒乓兄同弧兄去元朗食朱扒飯,當然還有弧兄班兄弟啦!

引用:
原帖由 ta40gt 於 2012-8-17 23:18 發表
想揾乒乓兄同弧兄去元朗食朱扒飯,當然還有弧兄班兄弟啦!
七刀兄,你想幾屎!?

刀兄,這輪有C事做““““ 其他弟兄們不知是否有空,,,,, 想起吃到好扒是超正的, 肚餓了
<-->
.

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2012-8-17 23:28 發表
刀兄,這輪有C事做““““ 其他弟兄們不知是否有空,,,,, 想起吃到好扒是超正的, 肚餓了
乒生,星期六都唔得??

胡兄, 有事預備兼就長週
<-->
.

好!再決定!弧兄!辛苦你啦!請發英雄帖!感激.........

7刀兄幾時有波打???
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2012-8-18 08:59 發表
7刀兄幾時有波打???
九叔!你好,下次和班師兄食飯約你好嗎?星期日pm10:45!

引用:
原帖由 ta40gt 於 2012-8-19 02:31 發表

九叔!你好,下次和班師兄食飯約你好嗎?星期日pm10:45!
星期日pm10:45??!! 邊爐都打完啦七刀兄!

引用:
原帖由 ta40gt 於 2012-8-18 00:12 發表
好!再決定!弧兄!辛苦你啦!請發英雄帖!感激.........
七刀兄,定還是黃昏球局,跟手食火鍋?!

10:45pm too late la.....  

九叔,你個頭像同我個頭像好似樣喎!

yes wor yes wor.. haha.

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2012-8-19 17:41 發表
yes wor yes wor.. haha.
遲D約埋七刀兄一齊打波食飯丫! 呢期我地多數在元朗打,有時亦在新蒲崗打!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2012-8-19 18:01 發表

遲D約埋七刀兄一齊打波食飯丫! 呢期我地多數在元朗打,有時亦在新蒲崗打!
好啊好啊!!!  

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2012-8-19 16:59 發表

星期日pm10:45??!! 邊爐都打完啦七刀兄!
鎖你!更正係am,而家訂黃昏波再晚飯球局!嘩正呀!但攪星期六得唔得,事関離緊兩個星期日要陪隻老虎睇牙!

引用:
原帖由 ta40gt 於 2012-8-20 13:41 發表

鎖你!更正係am,而家訂黃昏波再晚飯球局!嘩正呀!但攪星期六得唔得,事関離緊兩個星期日要陪隻老虎睇牙!
七刀兄,暫時睇過d場地,似乎9月1日16:00—20:00,

打完波去打邊爐最fit!ok的話就聯絡班弟兄!

好呀!等我打比九叔!

引用:
原帖由 ta40gt 於 2012-8-20 14:13 發表
好呀!等我打比九叔!
搵埋食十斤X既雪生好喎!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-8-20 20:33 發表

條胡蘇仔跟本矛預吾!
胡蘇仔原來咁可惡!!

21 12
發新話題