發新話題

世紀叛徒

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
人總是要為自己打算....
何況今次的交易絕對是三贏的局面.
(1)曼聯可以提升爭標實力
(2)阿仙奴可以收到一畢可觀的轉會費(反正佢地爭標機會不大)
(3)雲佩斯又可以爭取到在球員生涯最後發光發熱的機會
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 fonglongyin 於 2012-8-17 12:48 發表
阿仙奴真係就黎死啦,阿仙奴要番生就要等雲加走人,我意思唔係佢唔掂,而係佢唔係一個可以令阿仙奴番生ge人...

收到轉會費又點,佢都唔買人=.= 雖然我係曼聯迷,但係都想阿仙奴同曼聯爭~
呢個都係我既情意結 !
回想幾年前曼聯鬥阿仙奴的兩虎之爭....確是令人回味無窮(又滿足) !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2012-8-17 13:19 發表

無計..既
要曼聯打352,,無可能既
將香川真司放前面影子前峰??變相咪要朗尼OR雲佩斯打後備

兩隻翼都唔郁得的時候..曼聯就要咁打...最多可能要香川辛苦D..跑上跑落..幫手防
我覺得如果香川仔只要在中間做得好本份,
後防壓力自然大減(就算甚至不濟都唔使擔心)
曼聯在前線上又可以放心地咁狂攻 ! (試問有幾多支球隊能頂得住 ?)

引用:
原帖由 fonglongyin 於 2012-8-17 13:29 發表
唔好咁嬲,唔好咁嬲

re#30
曼聯一直以黎,入最多波同最出名係快攻同2邊出波,變左真正要防守ge係全部人,而進攻就wing+香川,進攻方面我現在係一d都唔驚....但係防守就又小多一個清波ge人.... 有d危險
以攻代守 !
夠膽踢進攻足球, 有前冇後, 先係有 GUTS 既領隊表現 !

發新話題