發新話題

世紀叛徒

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
Asl係咪財政緊張

回復 20# 的帖子

我都諗係咁,但係你唔覺中場防守力會大減咩,2個防中都未必防到,何況1個防中呢?
主板:流星直拍  流星套膠(隨木附送)
副板:盾牌直拍  盾牌套膠(隨木附送)
練習板:雙魚直拍  雙魚套膠(隨木附送)

回復 21# 的帖子

唔係太緊張,起碼唔洗賣哂d人~

引用:
原帖由 fonglongyin 於 2012-8-17 12:48 發表
阿仙奴真係就黎死啦,阿仙奴要番生就要等雲加走人,我意思唔係佢唔掂,而係佢唔係一個可以令阿仙奴番生ge人...

收到轉會費又點,佢都唔買人=.= 雖然我係曼聯迷,但係都想阿仙奴同曼聯爭~
呢個都係我既情意結 !
回想幾年前曼聯鬥阿仙奴的兩虎之爭....確是令人回味無窮(又滿足) !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

回復 24# 的帖子

個陣真係好好睇....雲加vs費sir又可以睇好耐

引用:
原帖由 fonglongyin 於 2012-8-17 13:13 發表
我都諗係咁,但係你唔覺中場防守力會大減咩,2個防中都未必防到,何況1個防中呢?
無計..既
要曼聯打352,,無可能既
將香川真司放前面影子前峰??變相咪要朗尼OR雲佩斯打後備

兩隻翼都唔郁得的時候..曼聯就要咁打...最多可能要香川辛苦D..跑上跑落..幫手防

零四多好 全季不倒 柏金亨利高爾我遇到
傳說戰績一剎那做到
http://www.youtube.com/watch?v=xlkKYvHG-b8

回復 26# 的帖子

就係唔明做咩會買vps,要因為佢而令其他人唔可以係自己擅長ge位置去踢...不過可能費sir 有新陣法@@

回復 28# 的帖子

佢話佢好賞識叛徒o既技術

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2012-8-17 13:19 發表

無計..既
要曼聯打352,,無可能既
將香川真司放前面影子前峰??變相咪要朗尼OR雲佩斯打後備

兩隻翼都唔郁得的時候..曼聯就要咁打...最多可能要香川辛苦D..跑上跑落..幫手防
我覺得如果香川仔只要在中間做得好本份,
後防壓力自然大減(就算甚至不濟都唔使擔心)
曼聯在前線上又可以放心地咁狂攻 ! (試問有幾多支球隊能頂得住 ?)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

回復 29# 的帖子

唔好咁嬲,唔好咁嬲

re#30
曼聯一直以黎,入最多波同最出名係快攻同2邊出波,變左真正要防守ge係全部人,而進攻就wing+香川,進攻方面我現在係一d都唔驚....但係防守就又小多一個清波ge人.... 有d危險

回復 30# 的帖子

阿記

回復 32# 的帖子

阿記???8-2

回復 33# 的帖子

想扣分
個陣係未大手買人

引用:
原帖由 fonglongyin 於 2012-8-17 13:29 發表
唔好咁嬲,唔好咁嬲

re#30
曼聯一直以黎,入最多波同最出名係快攻同2邊出波,變左真正要防守ge係全部人,而進攻就wing+香川,進攻方面我現在係一d都唔驚....但係防守就又小多一個清波ge人.... 有d危險
以攻代守 !
夠膽踢進攻足球, 有前冇後, 先係有 GUTS 既領隊表現 !

回復 35# 的帖子

barcelona@@
re 34#
你唔會扣我分ge  e+都唔見得有大手買人,其實好事黎,如果唔係vps,就會8-3啦,曼聯help 你地渣

回復 36# 的帖子

算你聰明 ,買左普度斯基,基奧特同卡蘇拿

回復 37# 的帖子

都唔係好大手姐~~~
比起我地,濕濕碎啦

我估下個ccc尼!!!

回復 33# 的帖子

8:2 點只扣分 ,仲要ban ip

回復 39# 的帖子

你都打左出黎啦    

發新話題