74 1234
發新話題

世紀叛徒

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

世紀叛徒

把幾火
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

曼聯曼聯.yeah!!!
唔知曼聯會出咩陣呢?
佢同朗尼同kagawa 點出

不過arsenal 死硬了
主板:流星直拍  流星套膠(隨木附送)
副板:盾牌直拍  盾牌套膠(隨木附送)
練習板:雙魚直拍  雙魚套膠(隨木附送)

阿記係我個heart到,永遠都係不敗
紅魔=

回復 3# 的帖子

不過我自己覺得阿仙奴都唔係太憎曼聯~
算啦,你諗下,vps 唔走,佢個生涯就無啦,佢咁好波,咁耐得個fa cup 定咩cup,
佢走都好正常

其實曼聯買雲佩斯真係作用唔大
加強中場硬度仲好啦
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

回復 4# 的帖子

當年雲佬o係奧脫福插水搞到viera直紅,你話無野???

曼聯……換左個拉菲爾仲好啦

回復 6# 的帖子

都好耐以前,但係近年都無咩野啦~
re5# 我都覺得係.... 最主要係要中場中呀...

回復 7# 的帖子

拉菲爾潛力好呀~唔好換住~過多2年仲係無料到先換都仲得~

人總是要為自己打算....
何況今次的交易絕對是三贏的局面.
(1)曼聯可以提升爭標實力
(2)阿仙奴可以收到一畢可觀的轉會費(反正佢地爭標機會不大)
(3)雲佩斯又可以爭取到在球員生涯最後發光發熱的機會
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

如果arsenal連桑冶都賣埋,今季係甘先

柏金都算係一名o係阿記退休o既球星
教授d思維我真係捉摸唔到

回復 10# 的帖子

阿仙奴真係就黎死啦,阿仙奴要番生就要等雲加走人,我意思唔係佢唔掂,而係佢唔係一個可以令阿仙奴番生ge人...

收到轉會費又點,佢都唔買人=.= 雖然我係曼聯迷,但係都想阿仙奴同曼聯爭~

回復 11# 的帖子

如果連song都賣走,我都係轉睇德甲算

好懷念arsenal03/04年全季不敗

RVP不是叛徒
只是乒工廠留不住D有波之人
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

曼聯買雲佩斯作用其實幾大架
一黎佢已然29歲..屬於當打之年..買得過
二黎..雖然話曼聯多前峰...但大部份都係後生仔..例如,,小豆,偉碧克.有待磨練...而且貝碧又踢唔返之前係熱刺既狀態
三黎..其實曼聯上季..得返朗尼一個識入波..無一個前峰叫左識入波..第2個入球多係翼峰..唔買人返黎分擔朗尼點得
四..買雲佩斯..可以唔洗用咁多時間要佢適應英超

雖然話曼聯中場最弱,,,但其實買一個香川就夠
佢始終仲有安達SON同埋卡域克係到

回復 16# 的帖子

同意~阿仙奴都無冠軍,好波之人又點會甘願成個生涯都無冠軍?

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2012-8-17 13:01 發表
RVP不是叛徒
只是乒工廠留不住D有波之人
其實佢地班波唔係無料..而係衰經驗..個個25  26歲(早幾年,,有法比,,拿斯尼個陣)
都無有經驗既人帶住班波..邊踢到野

引用:
原帖由 fonglongyin 於 2012-8-17 12:20 發表
曼聯曼聯.yeah!!!
唔知曼聯會出咩陣呢?
佢同朗尼同kagawa 點出

不過arsenal 死硬了
如果我覺得最好陣容係

雲佩斯打中峰
朗尼做影子前峰
香川做進攻中場...
防中..卡域克,,費查都OKAY

74 1234
發新話題