發新話題

【百靈鳥球局】5月27日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

【百靈鳥球局】5月27日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

唔知什麼時候和邊到打呢 ?
我都想買飛入
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我會上來送死
香港乒乓網

不過我無身份證, 比唔比我打架
香港乒乓網

無錢 tim, 點算...路費都無 !
香港乒乓網

據聞瑋仔常常流口水
香港乒乓網

Beer Beer .....
香港乒乓網

引用:
原帖由 防守王 於 2008-5-28 00:29 發表
我醉左, 我都唔飲得!!

you can't drink, as too little
香港乒乓網

of course .....super 超級防守王...........勁呀!!會長真係超勁呀

南區符碌王>>係超勁呀
香港乒乓網

點會呢﹐今晚食飯好多人,可能有近20人
香港乒乓網

瑋仔真是又靚仔, 又勤力 !!  直得我地這些 後輩 學習
香港乒乓網

大C 昨天橫打好西利, 打到 Poon-Fish 哥仔 die die 下
香港乒乓網

我發覺大師喳流灘既功夫都好到家

這句我同意, 若大師認真打, 根本半若兩人
香港乒乓網

抱歉, 未經大 c 同意, 私下加入你們的球會版塊入來,
不過一個咁好的球會, 我覺得應該介紹比大家
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網

瑋仔, 快 d 做野.
開番個 8-0-了  聚會時間及地點, 等多d人可以踢館
香港乒乓網

你咁 fit, 點會呢
香港乒乓網

下次 law......不過乒超是下週四, 6月5日, 不是後日.....
如果你去, 我去同你打氣
香港乒乓網

點呀諗完未 ?
香港乒乓網

我体你頭
香港乒乓網