24 12
發新話題

【百靈鳥球局】5月27日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

上黎睇唔上黎打得唔得?!?!?!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-27 17:05 發表

唔打邊度好玩
你地咁早散場, 我起碼要八點幾先至黎得

引用:
原帖由 off+ 於 2008-5-27 17:06 發表
得!
你好似抽到中西區wor!! 恭喜晒!!

仲有, 我都唔記得點黎!!! 幾多樓, 乜野大廈...哈哈!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-5-27 17:11 發表
Thanks! 8點幾到坐多會9點幾食飯吹水!
我就係返呀媽度食飯先至再黎wor!! 哈哈!!

anyway, 黎到先至算!!

好, 印埋張地圖, 無理由唔識黎啦掛..........

今晚一定要見下靚仔瑋先!!!!

我已回家, 看見百靈鳥那麼勁! 真的大開眼界....

還有............謝謝!!!!

回復 45# 的帖子

我醉左, 我都唔飲得!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-28 00:33 發表

you can't drink, as too little
講返百靈鳥先.....................會長真係超勁呀!!!!!!!! 超級防守王...........勁呀!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-28 00:55 發表
of course .....super 超級防守王...........勁呀!!會長真係超勁呀

南區符碌王>>係超勁呀
我拍埋去百靈鳥既一班高手, 就變屎波王!

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-5-28 09:11 發表
next time,防守王 must give us a chance to learn with u
見到百靈鳥一班高人, 我都嚇窒左........我黎學野就o岩多D.

噚晚有無人知道飲左幾多支?!?!??

我估有廿幾卅支....!!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-28 09:56 發表
唔係呀......平時羅殺兄都飲兩箱啦(24支)
咁琴晚咪組係吹水吹多左
羅殺好忙..........忙住同大家講佢唔飲得...........咁少!!

百靈鳥人才眾多. 有打波高手, 亦有飲啤高口......!!!!!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-5-28 10:27 發表

多謝防兄賞面光臨本會 , 終於有機會和防兄認識。
請不要太誇獎 , 我們球技一般 , 有機會請你指教一下我們。
掉返轉了. 我真的第一次跟大師你打招呼了. 真的勁爆!! 果然名不虛傳.

這不是誇獎, 而是給大家的氣氛感動了. 很好的凝聚力!!!

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-5-28 10:31 發表

昨晚飲多

昨晚忘記把那碟超大飯麵影相放上blog, 真的失敗....來日方長, 下次必定影!!!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-5-28 11:22 發表

多謝! , 不過對你用唔到 , 比你長膠搞死。
隻邪貓而家打波時成日陰陰咀笑...你唔好望住佢, 會打得好少少嫁!!!

不過.......我發覺大師喳流灘既功夫都好到家....

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-28 11:05 發表

你又囉我來講笑,你叫我以後仲點出來打波
唔係嫁, 你而家嚮球壇個朵好犀利, 唔止直逼長膠王子, 可能已經過左佢頭啦!

睇下噚晚就知啦! 唔知女仔, 男仔都為左黎睇你打波既風采. 一直唔走. 坐爆檯咋!!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-28 11:44 發表

防兄第一次見大C,已經知道佢D野!
你同佢識耐左,佢唔止"流灘既功夫都好到家",
仲有好多野都好到家

SORRY防兄,頭先打算回覆你編野,但係唔係點解變左編輯!
但係我無改到任何野,SORRY
你都唔弱!!! 呀貓噚晚都不知幾開心....你做過D乜, 心照啦!! wakakaaaaa!!!
唔使sorry! 你想點改都得! wakakaka

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-28 11:52 發表

防兄小弟只係一個,屎波乒乓球愛好者,而長膠王子係好波加靚仔乒乓球愛好者!
兩者分別好大,小弟無記錯的講,唔記得邊個論壇,有個女網友話要囉長膠王子簽名,定係影相
小弟到今時今日,只有一次係人地要我簽名 ...
果位女士做"枚"咋!! 哈哈! 佢日日都話長膠王子正嫁啦! 而且佢未見過你o者! 否則佢可能仲癲. 點只要簽名, 仲要.....係要.....errrr 都係唔好意講既.

打波就一定啦! 我會安排下, 因為小弟都好少返呀媽度食飯, 難得食開星期二.......盡度!!
引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-28 11:53 發表

我做過D咩????
你做過乜?? 哈哈, 唔好篤穿你啦!!!!

係wor!!!  星期四都有, 咁我有可以諗諗wor!!

定係只有星期二嫁咋!!?!!

24 12
發新話題