發新話題

【百靈鳥球局】5月27日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

抱歉, 未經大 c 同意, 私下加入你們的球會版塊入來,
不過一個咁好的球會, 我覺得應該介紹比大家
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 off+ 於 2008-5-28 11:13 AM 發表
深表同情!
如果我係你同大師工作上的身份,就好啦...........

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-5-28 11:21 AM 發表

咁唔小心, 因住電腦保安有問題比老細.......
你可以放心,我公司果D USB手指已經係有指紋識別,
所以大可以放心,加上我唔係用手指去開

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-28 11:37 發表 如果我係你同大師工作上的身份,就好啦...........
我地閉翳你吾知姐!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-5-28 11:27 AM 發表

隻邪貓而家打波時成日陰陰咀笑...你唔好望住佢, 會打得好少少嫁!!!

不過.......我發覺大師喳流灘既功夫都好到家....
防兄第一次見大C,已經知道佢D野!
你同佢識耐左,佢唔止"流灘既功夫都好到家",
仲有好多野都好到家

SORRY防兄,頭先打算回覆你編野,但係唔係點解變左編輯!
但係我無改到任何野,SORRY

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-28 11:44 發表

防兄第一次見大C,已經知道佢D野!
你同佢識耐左,佢唔止"流灘既功夫都好到家",
仲有好多野都好到家

SORRY防兄,頭先打算回覆你編野,但係唔係點解變左編輯!
但係我無改到任何野,SORRY
你都唔弱!!! 呀貓噚晚都不知幾開心....你做過D乜, 心照啦!! wakakaaaaa!!!
唔使sorry! 你想點改都得! wakakaka

引用:
原帖由 防守王 於 2008-5-28 11:29 AM 發表

唔係嫁, 你而家嚮球壇個朵好犀利, 唔止直逼長膠王子, 可能已經過左佢頭啦!

睇下噚晚就知啦! 唔知女仔, 男仔都為左黎睇你打波既風采. 一直唔走. 坐爆檯咋!!!
防兄小弟只係一個,屎波乒乓球愛好者,而長膠王子係好波加靚仔乒乓球愛好者!
兩者分別好大,小弟無記錯的講,唔記得邊個論壇,有個女網友話要囉長膠王子簽名,定係影相
小弟到今時今日,只有一次係人地要我簽名

你搵多D時間上來打波仲好啦,打完又可以吹下水

引用:
原帖由 防守王 於 2008-5-28 11:50 AM 發表

你都唔弱!!! 呀貓噚晚都不知幾開心....你做過D乜, 心照啦!! wakakaaaaa!!!
唔使sorry! 你想點改都得! wakakaka
我做過D咩????

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-28 11:52 發表

防兄小弟只係一個,屎波乒乓球愛好者,而長膠王子係好波加靚仔乒乓球愛好者!
兩者分別好大,小弟無記錯的講,唔記得邊個論壇,有個女網友話要囉長膠王子簽名,定係影相
小弟到今時今日,只有一次係人地要我簽名 ...
揾你簽名嘅係咪你老婆呢?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-28 11:52 發表

小弟到今時今日,只有一次係人地要我簽名 ...
果位女士做"枚"咋!! 哈哈! 佢日日都話長膠王子正嫁啦! 而且佢未見過你o者! 否則佢可能仲癲. 點只要簽名, 仲要.....係要.....errrr 都係唔好意講既.

打波就一定啦! 我會安排下, 因為小弟都好少返呀媽度食飯, 難得食開星期二.......盡度!!
引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-28 11:53 發表

我做過D咩????
你做過乜?? 哈哈, 唔好篤穿你啦!!!!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-5-28 10:29 發表

Wrong time table
Wednesday is incorrect!!!!!
Should be "Thursday"
即係thur有空都可來?

係wor!!!  星期四都有, 咁我有可以諗諗wor!!

定係只有星期二嫁咋!!?!!

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-5-28 12:25 發表 即係thur有空都可來?
yes!

瑋仔, 快 d 做野.
開番個 8-0-了  聚會時間及地點, 等多d人可以踢館
香港乒乓網

引用:
原帖由 一燈大師 於 28-5-2008 10:31 發表

昨晚飲多咗 , 不過都好高興 , 多謝各位!
知道你飲多左啦.....................大 C

咁星期四球局完左係咪又會啤啤嫁!!??

真係唔豬
未試過
要試下先豬

引用:
原帖由 防守王 於 2008-5-28 12:50 發表 咁星期四球局完左係咪又會啤啤嫁!!??
當然!指定動作!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-5-28 12:58 發表
當然!指定動作!
嘩!! 一個星期隊兩晚, 好易變肥佬wor!!!

你咁 fit, 點會呢
香港乒乓網

發新話題