發新話題

【百靈鳥球局】5月27日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-28 09:56 發表
唔係呀......平時羅殺兄都飲兩箱啦(24支)
咁琴晚咪組係吹水吹多左
羅殺好忙..........忙住同大家講佢唔飲得...........咁少!!

百靈鳥人才眾多. 有打波高手, 亦有飲啤高口......!!!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-5-28 00:49 發表

講返百靈鳥先.....................會長真係超勁呀!!!!!!!! 超級防守王...........勁呀!!
多謝防兄賞面光臨本會 , 終於有機會和防兄認識。
請不要太誇獎 , 我們球技一般 , 有機會請你指教一下我們。

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-5-28 09:28 發表
weclome to come on tuesday and wednesday
Wrong time table
Wednesday is incorrect!!!!!
Should be "Thursday"

引用:
原帖由 防守王 於 2008-5-28 10:01 發表

羅殺好忙..........忙住同大家講佢唔飲得...........咁少!!

百靈鳥人才眾多. 有打波高手, 亦有飲啤高口......!!!!!
昨晚飲多咗 , 不過都好高興 , 多謝各位!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-5-28 10:27 發表

多謝防兄賞面光臨本會 , 終於有機會和防兄認識。
請不要太誇獎 , 我們球技一般 , 有機會請你指教一下我們。
掉返轉了. 我真的第一次跟大師你打招呼了. 真的勁爆!! 果然名不虛傳.

這不是誇獎, 而是給大家的氣氛感動了. 很好的凝聚力!!!

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-5-28 10:31 發表

昨晚飲多

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-5-28 10:29 發表

Wrong time table
Wednesday is incorrect!!!!!
Should be "Thursday"
sorry for the mistake, cos i am still drunk

昨晚忘記把那碟超大飯麵影相放上blog, 真的失敗....來日方長, 下次必定影!!!

回復 60# 的帖子

仲好講

琴日收工唔記得帶隻USB手指走,結果返到去洗完白白,

要準備開工先搵唔到隻手指,所以又飛的返去公司囉,

我見係咁直頭係公司做,做到差唔多4點先係公司

瑋仔真是又靚仔, 又勤力 !!  直得我地這些 後輩 學習
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-28 11:03 AM 發表
瑋仔真是又靚仔, 又勤力 !!  直得我地這些 後輩 學習
你又囉我來講笑,你叫我以後仲點出來打波

大C 昨天橫打好西利, 打到 Poon-Fish 哥仔 die die 下
香港乒乓網

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-28 10:54 發表
仲好講

夜媽媽要返公司做咁慘情!
不過證明你係一個勤力嘅人!值得一讚!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-28 10:54 發表 仲好講 琴日收工唔記得帶隻USB手指走,結果返到去洗完白白,要準備開工先搵唔到隻手指,所以又飛的返去公司囉,我見係咁直頭係公司做,做到差唔多4點先係公司
深表同情!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-28 10:54 發表
仲好講

咁唔小心, 因住電腦保安有問題比老細.......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-28 11:05 發表
大C 昨天橫打好西利, 打到 Poon-Fish 哥仔 die die 下
多謝! , 不過對你用唔到 , 比你長膠搞死。

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-5-28 11:22 發表

多謝! , 不過對你用唔到 , 比你長膠搞死。
隻邪貓而家打波時成日陰陰咀笑...你唔好望住佢, 會打得好少少嫁!!!

不過.......我發覺大師喳流灘既功夫都好到家....

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-28 11:05 發表

你又囉我來講笑,你叫我以後仲點出來打波
唔係嫁, 你而家嚮球壇個朵好犀利, 唔止直逼長膠王子, 可能已經過左佢頭啦!

睇下噚晚就知啦! 唔知女仔, 男仔都為左黎睇你打波既風采. 一直唔走. 坐爆檯咋!!!

我發覺大師喳流灘既功夫都好到家

這句我同意, 若大師認真打, 根本半若兩人
香港乒乓網

發新話題