發新話題

【百靈鳥球局】5月27日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-5-27 05:32 PM 發表

你仲唔快d 走   
你都唔睇下我回OFF+ D野
我仲有好多野做呀
今晚仲要囉返屋企做

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-27 17:33 發表

你都唔睇下我回OFF+ D野
我仲有好多野做呀
今晚仲要囉返屋企做
睇到呀..帶番屋企做嘛...還掂都做唔哂..

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-5-27 05:48 PM 發表

睇到呀..帶番屋企做嘛...還掂都做唔哂..  
你仲唔走,唔通你想接我收工

我已回家, 看見百靈鳥那麼勁! 真的大開眼界....

還有............謝謝!!!!

Beer Beer .....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 45# 的帖子

我醉左, 我都唔飲得!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-5-28 00:29 發表
我醉左, 我都唔飲得!!

you can't drink, as too little
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-28 00:33 發表

you can't drink, as too little
講返百靈鳥先.....................會長真係超勁呀!!!!!!!! 超級防守王...........勁呀!!

of course .....super 超級防守王...........勁呀!!會長真係超勁呀

南區符碌王>>係超勁呀
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-28 00:55 發表
of course .....super 超級防守王...........勁呀!!會長真係超勁呀

南區符碌王>>係超勁呀
我拍埋去百靈鳥既一班高手, 就變屎波王!

點會呢﹐今晚食飯好多人,可能有近20人
香港乒乓網

next time,防守王 must give us a chance to learn with u

引用:
原帖由 防守王 於 2008-5-28 00:49 發表

講返百靈鳥先.....................會長真係超勁呀!!!!!!!! 超級防守王...........勁呀!!
我都好想去玩下呀...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-5-28 09:23 發表

我都好想去玩下呀...
me too
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

weclome to come on tuesday and wednesday

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-5-28 09:28 發表
weclome to come on tuesday and wednesday
oh so i will come next tuesday.........thx
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-5-28 09:11 發表
next time,防守王 must give us a chance to learn with u
見到百靈鳥一班高人, 我都嚇窒左........我黎學野就o岩多D.

噚晚有無人知道飲左幾多支?!?!??

我估有廿幾卅支....!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-5-28 09:40 發表 見到百靈鳥一班高人, 我都嚇窒左........我黎學野就o岩多D. 噚晚有無人知道飲左幾多支?!?!?? 我估有廿幾卅支....!!!
我估都有卅支!

唔係呀......平時羅殺兄都飲兩箱啦(24支)
咁琴晚咪組係吹水吹多左

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-28 09:56 發表
唔係呀......平時羅殺兄都飲兩箱啦(24支)
咁琴晚咪組係吹水吹多左
你返到去又做嘢做到幾點呀?

發新話題