發新話題

倫敦奧運閉幕

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

倫敦奧運閉幕

我只睇過6屆奧運(2000年的 Sydney Olympics, 仲專登到現場睇)
唔知係唔係2008年的京奧實在做得太出色了, 今次倫敦總是覺得被比了下去.
暫時睇過(包括開/閉幕)都是祖國的最好 !

1992年 巴塞隆拿(西班牙)
1996年 亞特蘭大(美國)
2000年 雪梨(澳洲)
2004年 雅典(希臘)
2008年 北京(中國)
2012年 倫敦(英國)

<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

同感 今年奧運覺得麻麻

筆直咳咳)).((

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

環境影響很多, "沒環"難做好多項事
<-->
.

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2012-8-13 09:14 發表
環境影響很多, "沒環"難做好多項事
咁下屆巴西...都唔好期望太大
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

&ptid
引用:
原帖由 jcclee 於 2012-8-13 09:16 發表

贊成!
騎牛遠遠過前村,吹笛風斜隔壟聞。
多少長安名利客,機關用盡不如君。

下屆巴西果邊好似話會cut乳毛球呢項賽事
因今次出現(打假波)事件
Volvo D10A-245:HL7646 HV6947 HV7333

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-8-13 09:16 發表

引用:
原帖由 lkkrjkfj 於 2012-8-13 10:37 發表
下屆巴西果邊好似話會cut乳毛球呢項賽事
因今次出現(打假波)事件
環境不好和CUT項目可慳得就慳
<-->
.

巴西個人覺得會比倫敦更差呢!

去左訓覺仲未補睇返tim!!><

發新話題