31 12
發新話題

【舉報投訴】投訴BaBy浩

【舉報投訴】投訴BaBy浩

明明叫他幫我hold住 因工作關係不能馬上買板
直到今日得閒諗住約出來交易 點知賣鬼佐
我知道要佢等幾日係唔好意思 但我有講過
我特意賣自己的板賣佐去收他的板 現在他卻自把自為
請管理員明鑑

撐你,

對方有否答應你hold住?

回復 3# 的帖子

係 有PM記錄

引用:
原帖由 mun1 於 2012-8-11 18:41 發表
請管理員明鑑
尼d鎖碎事應該自己拆dim佢,無謂事無大小都揾管理員.

如果有pm話hold比你
咁就係佢唔岩喇
有圖有真相 放圖上來先有計傾
暫時support你
發球搶攻前三板
側身爆衝攻破綻

回復 5# 的帖子

我唔係想要解決方法 只是讓管理員知道
起碼下次在犯備人封IP 都唔會話第一次備個機會

引用:
原帖由 mun1 於 2012-8-11 19:00 發表
我唔係想要解決方法 只是讓管理員知道
起碼下次在犯備人封IP 都唔會話第一次備個機會
OK,記錄在案.

回復 6# 的帖子

其實可以用手機影低去在放上來的嗎?
而已有我同佢電話係度 應該要點做?

請不要公開別人的電話,及請BaBy浩在48小時內解釋,否則將禁止進入二手買賣區
團結一致向前看

已PM他,待回覆。
團結一致向前看

可能佢都係無心之失,聽聽他的解釋吧!
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 mun1 於 2012-8-11 18:41 發表
請管理員明鑑
我想問
你叫他幫你hold住,有沒有說hold多久,他有沒有答應你?

撐你

可能誤解組
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

bb 浩

我和他交易多次,信用唔差.重要是您有沒有說明hold到幾時,如果沒有就冇得說.

我有講過今個星期交收 我有PM記錄 但係唔知應該要點PO上來

佢有無再pm你問你仲要唔要?

回復 18# 的帖子

完全冇 今日狂打佢電話都唔聽 係我pm 佢先講
仲要好求其道歉

引用:
原帖由 mun1 於 2012-8-11 23:03 發表
完全冇 今日狂打佢電話都唔聽 係我pm 佢先講
仲要好求其道歉
佢成日都會去練波,所以有機會經常聽唔到電話,我今日都未搵到佢
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

31 12
發新話題