33 12
發新話題

Full[坑口體育館球局] 8月11日( 星期六)10:00am-1:00pm 三張枱

引用:
原帖由 lkkrjkfj 於 2012-8-9 20:00 發表
今次有大場打都夠晒架啦
Lkk,麻煩你幫手睇下有冇場,如果Ok,請訂兩個鐘。
我會退錢給你。

係咪都係10-1呢段時間
我幫你留意下
Volvo D10A-245:HL7646 HV6947 HV7333

引用:
原帖由 lkkrjkfj 於 2012-8-9 21:05 發表
係咪都係10-1呢段時間
我幫你留意下
係呀,謝^^

coco姐 幫你查左啦 10-1全場爆
睇下到時汁5汁到雞
Volvo D10A-245:HL7646 HV6947 HV7333

引用:
原帖由 lkkrjkfj 於 2012-8-9 23:18 發表
coco姐 幫你查左啦 10-1全場爆
睇下到時汁5汁到雞
Lkk,thanks.

球局full著,我們己+著1hour 9:am-10am,名位打早波的朋友來吧。
另外,還會+多1 hour,等明天confirm.

今日坑口球局打得好開心
同到咁多高手打 爽呀!
發球搶攻前三板
側身爆衝攻破綻

引用:
原帖由 devilaaron 於 2012-8-11 13:49 發表
今日坑口球局打得好開心
同到咁多高手打 爽呀!
Nice to meet you today. Thank you for coming.^^
TABLE TENNIS, FOR ME, SHOULD BE A GAME FOR FUN AFTER ALL.

TABLE TENNIS IS A GAME FOR SHARING HAPPINESS. BY 科亞•霍士

I LOVE LUCKY BALL.

回復 28# 的帖子

真係好難打 中直單面 下次一定要同你整番局

回復 28# 的帖子

我都會涉高枕頭諗好點接你個發球
希望下次唔好比你炒3個洞
發球搶攻前三板
側身爆衝攻破綻

引用:
原帖由 devilaaron 於 2012-8-11 19:17 發表
我都會涉高枕頭諗好點接你個發球
希望下次唔好比你炒3個洞
GOOD...下次你一定可以復仇成功,加油
TABLE TENNIS, FOR ME, SHOULD BE A GAME FOR FUN AFTER ALL.

TABLE TENNIS IS A GAME FOR SHARING HAPPINESS. BY 科亞•霍士

引用:
原帖由 lkkrjkfj 於 2012-8-11 19:14 發表
真係好難打 中直單面 下次一定要同你整番局
其實你真係一個很好的球手,我都覺得好難打

有冇諗過開球會呀 我想呢到附近有個球會 定時join下~
發球搶攻前三板
側身爆衝攻破綻

33 12
發新話題