發新話題

【乒工廠】: 地區分齡賽 - 抽籤結果 - 屯門,荃灣和油尖旺

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-6-10 23:33 發表
I have man's single for tsuen wan and 油尖旺

but no man's double
餅餅加油

Topgun 都中,又可以搵 gun 哥賽前熱身

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-6-10 23:17 發表
終於中番本區油尖旺喇,同王兄同組.
另: 乜梁建宗都住油尖旺嘅咩? 次次都有佢份?
我都中,我都唔係本區啦,不過o個日我未必趕得切,兩區都係番通宵更之後去,去到都唔知

引用:
原帖由 3070 於 2008-6-11 01:06 發表

我都中,我都唔係本區啦,不過o個日我未必趕得切,兩區都係番通宵更之後去,去到都唔知
等埋你先開波

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-6-11 01:10 發表
等埋你先開波
好呀,不過你讓我5分

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-6-10 23:18 發表
大隻哥好耐冇見,唔知有冇機會同你打呢? liness" />
你都知我係星期一至四選手啦,你地打五六日,我只能望門輕嘆

引用:
原帖由 3070 於 2008-6-11 01:11 發表

好呀,不過你讓我5分
唔使讓,如果第一場抽中同你打我投降輸一半.

引用:
原帖由 3070 於 2008-6-11 01:16 發表

你都知我係星期一至四選手啦,你地打五六日,我只能望門輕嘆
我地逢星期四何文田乒工廠有局,歡迎光臨!

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-6-11 01:17 發表
唔使讓,如果第一場抽中同你打我投降輸一半.
唔好玩我啦,我而家愈打愈屎,讓5分你絕對無問題,我都係要輸。

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-6-11 01:19 發表
我地逢星期四何文田乒工廠有局,歡迎光臨! liness" />
收到,我會偷時間o黎,但係唔係你地球隊練波o架?

引用:
原帖由 3070 於 2008-6-11 01:20 發表

唔好玩我啦,我而家愈打愈屎,讓5分你絕對無問題,我都係要輸。
越打越屎果個好似係我呀

又唔中
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-6-11 01:23 發表
越打越屎果個好似係我呀
咪講笑啦,你適應你塊新兵器未呀。

引用:
原帖由 3070 於 2008-6-11 01:22 發表

收到,我會偷時間o黎,但係唔係你地球隊練波o架?
有時會順便打埋乒超,不過有成十張枱,歡迎嘉賓參與.

引用:
原帖由 3070 於 2008-6-11 01:25 發表

咪講笑啦,你適應你塊新兵器未呀。
好好呀!

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-6-11 01:27 發表
好好呀!
有無好o野出讓呀?

應該好少人抽到啦...唔係住個區就難dd

都係唔講住喇,聽日番早呀,good night。

我有塊"欔之花"橫板,幾好打架. 我都係因為打過呢塊板先會買塊中直純木架, 如果你啱免費俾你又點話.

引用:
原帖由 3070 於 2008-6-11 01:32 發表
都係唔講住喇,聽日番早呀,good night。
大隻哥,早抖!

發新話題