發新話題

【乒工廠】: 6月1日 (星期日) 4:00 - 8:00pm 乒工廠訓練日 - 觀塘乒高球會

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 廠長 於 30-5-2008 11:26 發表

u know him ?
sure

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-5-30 11:59 發表

sure
good.. will u join us this sunday ?
本帖最近評分記錄
  • 魔殺.小將 +15 多謝你!比我好多機會我同D勁人打波! ^^希望 ... 2008-6-1 22:41

引用:
原帖由 廠長 於 30-5-2008 12:02 發表

good.. will u join us this sunday ?
can't..............

廠長,sorry!sorry!sorry!sorry!sorry!我的朋友不能去打球,因為頭先同我通電話說不能來,他說他的外公入了醫院,星期日上午做手術,他和他的家人好擔心,所以他不能來,他叫我同廠長說:[對不起!] 希望下次廠長有機會比他來.對不起!廠長!
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

我又來

May I? 5:00 to 8:00

count me pls
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

i come (4-6)......

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-5-31 18:26 發表
今日 (第一回合) 1小時既自行開球特訓 ... 完成啦

~ 仲同個伯伯打左幾球, 我好衰咁打佢八字 ~ 但佢都打到喎, 仲反 back 我 tim 呀  liness" />
唔好睇小啲伯伯,佢地分分鐘可能係前港隊的.

引用:
原帖由 魔殺.小將 於 1-6-2008 12:51 發表
......................PL係前港隊
不是. 那有這個水平!  只是入過喇沙集訓一年, 仲係最差嗰幾個TIM .

今日好好玩!! 有高比的到來,又和steve打了場好波!!!!!!!!!!!! 正呀!!!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2-6-2008 00:06 發表
今日好好玩!! 有高比的到來,又和steve打了場好波!!!!!!!!!!!! 正呀!!!!!
要見識,見識

引用:
原帖由 PL 於 2008-6-2 00:15 發表

要見識,見識
上次冇同steve打???

引用:
原帖由 廠長 於 2-6-2008 00:19 發表

上次冇同steve打???
打過一個直拍的, 唔Sure是否Steve.

引用:
原帖由 廠長 於 2008-6-2 00:06 發表
有機會的話, 再同廠長你學吓嘢!

引用:
原帖由 PL 於 2008-6-2 00:25 發表

打過一個直拍的, 唔Sure是否Steve.
我相信冇, 我係横的, 正手冇力, 反手唔識打,
但我好有自信係, 我走得好快.

引用:
原帖由 廠長 於 2008-6-2 00:06 發表
高比係唔係好後先嚟?

高比,
女仔來架,但好好波,同男仔有得打,基本功相當好,
今日沒機會同佢打,希望下次可以

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-6-2 00:39 發表
高比,
女仔來架,但好好波,同男仔有得打,基本功相當好,
今日沒機會同佢打,希望下次可以

我第一個就同佢打!!!!!! 好鬼難打

尋日多謝 jack 兄赐教,希望下次可以打好啲要克服長膠.

發新話題