34 12
發新話題

【乒工廠】: 2008年五月份內部賽成績公佈

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

【乒工廠】: 2008年五月份內部賽成績公佈

1.粒仔輝
2.小明
3.Lin
4.Anthony
5.Dannywk
6.Wayne_ka_lun
7.羅殺
8.衰貓
9.oper
10.oldcake
11.Bing
12.影
13.Kin
14.廠長
15.Topgun
16.魔殺(代父從軍)
17.Alvin
18.龍
19.Candy
20.Kenny
21.Jason
22.Myron
23.Moon
24.諾
25.幻殺
26.家樂

新制度增加刺激性不少,大家下個月再努力呀!!!!!!liness" />

又再多謝joey 同 yy 幫手,仲有羅殺訂獎牌及修改賽程表!!!!!!!!!!

不如下次由下線決出頭四名, 再聯同上線12名 共16人再進行淘汰賽, 咁咪仲刺激

我叫小貓, 不是需貓
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 Myron 於 2008-5-26 00:25 發表
不如下次由下線決出頭四名, 再聯同上線12名 共16人再進行淘汰賽, 咁咪仲刺激
但其他人冇得玩wow...!!!!!

又比人標簽
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-26 00:27 發表
我叫小貓, 不是需貓 liness" />
你係衰貓,唔係需貓

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-26 00:28 發表
又比人標簽
你係乒工廠頭號敵人

是須貓
香港乒乓網

引用:
原帖由 廠長 於 2008-5-26 00:30 發表

你係乒工廠頭號敵人
好多人以為我是冰公廠....其實我是冰工廠頭號滴仁
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-26 00:31 發表

好多人以為我是冰公廠....其實我是冰工廠頭號滴仁
我會公告天下

引用:
原帖由 廠長 於 2008-5-26 00:27 發表

但其他人冇得玩wow...!!!!!
唔會. 小組1, 2名到上線, 共12人
小組3,4,5名到下線,先打淘汰賽, 頭四名加入上線再打,
下線其餘再打排名,
有得復活會刺激好多

引用:
原帖由 Myron 於 2008-5-26 00:53 發表

下線其餘再打排名,
有得復活會刺激好多
um.....但可能要用多d時間,因為要等下線打完先

今次3名新人danny , wayne, lin 都在前列,太強了

4個鐘, 應該可以, 又唔駛全部打完, 只要決出下線頭四名, 便可進行上線比賽,

引用:
原帖由 Myron 於 2008-5-26 01:07 發表
4個鐘, 應該可以, 又唔駛全部打完, 只要決出下線頭四名, 便可進行上線比賽,
可以諗諗去

Congratulation ar Fai Gor......next time I will try to reclaim my title again....

引用:
原帖由 Myron 於 2008-5-26 00:53 發表

下線其餘再打排名,
有得復活會刺激好多
If time is allowed, I also agree this suggestion.
Then games must be more exciting , also the death group can have chance to fight back into the first 16 players,

同埋不幸地入了死亡之組都重有一線生機

Next time book the table for 5 hours la....more time, more ball game ma...haha

嘩..馬拉蟲式....仲要夠好氣先得

34 12
發新話題