54 123
發新話題

[泓景(保安道)球局] 8月3日 (星期五) 7:00pm-10:00pm 保安道體育館

[泓景(保安道)球局] 8月3日 (星期五) 7:00pm-10:00pm 保安道體育館

7:00-8:00pm--  Table 1, Table 2, Table 3, Table 5, Table 6
8:00-9:00pm  --  Table 1, Table 2, Table 3, Table 4, Table 6
9:00-10:00pm  --  Table 1, Table 2, Table 3, Table 4, Table 6

地點: 保安道體育館 (每位 $25)
2 上 2 落
(全場提供 Kinson Australia 3星乒乓球)

參加者
1.   周生
2.   傑仔
3.   lwy7383
4.   ICEWOOD
5.   2468
6.   friendship729
7.   sunnyfung1
8.   rmak2222
9.   cococheung
10.  LCC
11.  米奇老苦
12.  pulitea
13.  ky2011
14.  亂沖
15.  eric_cheung
16.  CHUN
17.
18.

回復 1# 的帖子

kei 同 ceci去旅行? 冇你哋名嘅?
老鬼 ... Add oil ..... ing      >"<

lwy7383
係呀, 今次我地會去布吉島
你可唔可以幫我地簽場同收錢呀?
kei

引用:
原帖由 kei 於 2012/7/29 07:04 AM 發表
lwy7383
係呀, 今次我地會去布吉島
你可唔可以幫我地簽場同收錢呀?
kei
放心   你哋玩開心D
我唔簽場,呀姐唔放過我
你信得過我,收錢都冇問題
老鬼 ... Add oil ..... ing      >"<

我知道保安道好嚴,我可以幫手汁雞,放心去玩

二次創作 (為求過引, 歡迎扣分):

從hkttf開壇 開始舉辦球局,多謝多位師兄 + 師姐,沒有嫌我資質遲鈍,仍努力的指點 + 支持我們
特別感謝2468,lwy7383幫助我們簽場, 以及rmak2222幫助我們book場

引用:
原帖由 kei 於 2012-7-29 13:44 發表
二次創作 (為求過引, 歡迎扣分):

從hkttf開壇 開始舉辦球局,多謝多位師兄 + 師姐,沒有嫌我資質遲鈍,仍努力的指點 + 支持我們
特別感謝2468,lwy7383幫助我們簽場, 以及rmak2222幫助我們book場
Kei Sir,
直情是名師出高徒,你學校個徒弟仔朱世赫KO著我們今日上午球局的幾個波友。
此次坑口之局,總算沒白行。
Coco

交朋友最重要交心,基哥交個心出嚟,當然有好多fd支持

之前泓景vs美乎友誼賽有沒有賽果同圖片分享ha

賽果是3 比 3, 但詳細數字就沒記錄了
另外, 當日我們沒有拍照

3 比 3, 正宗友誼賽果
沒枏睇,可惜

都好耐冇同阿Kei 和 Tam校長打波,有興趣可搞次三角賽,每人出6個隊員比賽。

期待中

2468,Kei,Tam校長三角賽

如果星期三歌街有塲的話,8月29日晩上8至10pm可以嗎?

回復 7# 的帖子

coco姐太謙啦
我都係靠運架jar
Volvo D10A-245:HL7646 HV6947 HV7333

引用:
原帖由 2468 於 2012-7-29 19:23 發表
如果星期三歌街有塲的話,8月29日晩上8至10pm可以嗎?
不用看時間表, 2468 call 到, 隨傳隨到
gogogo!!

回復 1# 的帖子

Kei, 你帶哂D球友去布吉呀?

join

回復 17# 的帖子

當天是休息日~~

既然冇人來打,我又打下LA,不過吾打得耐架~

54 123
發新話題