23 12
發新話題

2012沙田區乒乓球分齡比賽................抽簽結果已公佈!

2012沙田區乒乓球分齡比賽................抽簽結果已公佈!

沙田區乒乓球分齡賽網上公佈結果
http://www2.lcsd.gov.hk/cf/searc ... dist=loc10&qs=1
本帖最近評分記錄

終於抽中

本區都冇得打~張表失宗左
多一份溝通
多一份關心
多一份尊重

本區都無....但非本區仲佔了三份之一名額!!!
而非本區的幾位常客區區都見他們中簽!!!
睇怕要去廉署走一趟了!!!
討厭輸波,但無奈已成習慣!

回復 4# 的帖子

LEE 都抽唔到??? 有人陪我啦
多一份溝通
多一份關心
多一份尊重

thanks for sharing

抽唔到Thanks

我中呀,非本區,但係我都奇怪咁多本區人唔中反而有非本區人中,佢唔係話本區優先嗎?

引用:
原帖由 poon 於 2012-7-27 11:14 發表
若是網上報並留記錄,應可爭取。

thanks for sharing
Volvo D10A-245:HL7646 HV6947 HV7333

mc組候補全部非本區~~

我都唔中本區

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-7-27 12:04 發表
我都唔中本區
但中混傷喎 ...好過我又抽唔中丫

引用:
原帖由 3070 於 27/7/2012 11:50 發表
我中呀,非本區,但係我都奇怪咁多本區人唔中反而有非本區人中,佢唔係話本區優先嗎?
弓起你呀
我非本區就抽唔中 真係同人唔同命

我是報非本區
但不知為什麼我很多區都中

引用:
原帖由 蔡頭 於 2012-7-27 11:03 發表
終於抽中
終於抽中 X2

引用:
原帖由 poon 於 2012-7-27 11:14 發表
真系有d古怪....
有幾個真系無處不在

表格有冇郵遞錯誤?  抽簽是有鍳場的

中左本區

真係估佢唔到...上年用本區抽就唔中...今年用非本區抽反而中...但用本區抽嗰個區就只中後準...仲要係唯一一個唔中正選嘅本區後備

23 12
發新話題