發新話題

生日快樂閃人

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動

生日快樂閃人

生日快樂!
團結一致向前看

生日快樂
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

生日快樂!!!!

生日快樂!

生日快乐

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

生日快樂
主板:流星直拍  流星套膠(隨木附送)
副板:盾牌直拍  盾牌套膠(隨木附送)
練習板:雙魚直拍  雙魚套膠(隨木附送)

Happy b-day to U

Happy Birthday !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

生日快樂丫~~閃人
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

HBD

生日快樂 球技猛進 身體健康

等陣先 佢好似唔係呢個日子生日WO

引用:
原帖由 kanlok 於 2012-7-23 18:33 發表
你依家先發現丫
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 kanlok 於 2012-7-23 06:33 PM 發表
亦不是我朋友川兄

~超級榮譽~

回復 16# 的帖子

中伏鳥

回復 17# 的帖子

咁係邊個

引用:
原帖由 kanlok 於 2012-7-23 06:59 PM 發表
咁係邊個
您我心中有數.再此不再回貼

~超級榮譽~

蔡澤川是我真誠好朋友,請尊重我至好朋友,尊重論壇.

http://www.hkttf.com/viewthread. ... p;extra=&page=5
# 88

~超級榮譽~

發新話題