23 12
發新話題

full [通洲街球局]7月28日(星期六) 通洲街體育館 2~5pm二張檯

full [通洲街球局]7月28日(星期六) 通洲街體育館 2~5pm二張檯

[通洲街球局]7月28日(星期六) 通洲街體育館 2~5pm二張檯
檯號2,3                                    
*新參加球局朋友,請報名後以pm電話號碼聯絡作實
*本球局均採用紅雙囍白/橙三星球
人數 八人
定額收費每位$25
1,WAH
2,大眼
3,TOMMY
4,MARTIN
5, 鐘明
6,ttfriend
7,水皮
8,老楊
9,12311231

[通洲街球局]7月28日(星期六) 通洲街體育館 2~5pm二張檯

新人报名

引用:
原帖由 水皮 於 26-7-2012 09:06 發表
新人报名
歡迎參與球局!!!!

有高手踩場.

引用:
原帖由 tommy 於 26-7-2012 10:51 發表
有高手踩場.
個場有你鎮住冇有怕

老楊JOIN....
老楊

歡迎老楊參與!!!!

仲有一個名額參加

I join. Thanks!

歡迎鐘明,1123231參與球局。

10 個人打兩張台,   係超額喎,   貓哥會出招架!!   我退出了!

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=51089&extra=page%3D1
【溫馨提示】球局人數控制
請各方球會嚴格控制球局人數
1)枱數與人數比例控制在1:4或以下

引用:
原帖由 tommy 於 28-7-2012 08:41 發表
10 個人打兩張台,   係超額喎,   貓哥會出招架!!   我退出了!

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=51089&extra=page%3D1
【溫馨提示】球局人數控制
請各方球會嚴格控制球局人數
1)枱數與人數比例控制 ...
邊得黎有十個呀!
七哥傷病可能會唔到,計埋你都係得八個咋!

可能都無話唔到,  牌面1-9 加埋你自己咪十個喇

引用:
原帖由 tommy 於 28-7-2012 13:39 發表
可能都無話唔到,  牌面1-9 加埋你自己咪十個喇
總之有份打先會係名單度列出,我係冇份打咖!

喺官塘廣場買緊六合彩喎!

唔緊要啦,你上藍田打一樣姐;今次唔俾牌你,但會口頭警告

Coming    coming

等緊你 tommy

啊七有冇黎???

12311231 未有通知而缺席球局,請解釋。

23 12
發新話題