發新話題

【超版通訊】立里乂巾十具

noted,再有咩問題pm你們管理員吧

可否告知我太約咩事 ,因我之前(他們成立時)都join左他球局兩次,有d不安

我無join好耐及就此事我早就已pm貓哥

回復 21# 的帖子

o甘都好 之前比佢嚇親,以為係d黑底

其實佢球局一早已經安排有問題的,只是可能當時無人投訴

回復 31# 的帖子

即然佢堅持不願意回應疑問,我個人覺得絕不可以讓他在本壇搞任何活動 我們無理由被他牽著鼻子走的

回復 33# 的帖子

我join過佢球局兩次同佢交過手,我個人覺得佢係煩膠果類 網上同現實完全係兩個人 ,我不相信佢球局不是牟利,你睇佢球局收費都知 至於佢話'綜援'果到我不了解詳情但我有所保留貓哥已多次給機會他解釋但佢依然一而再,再而三拒絕回應疑問,條路係佢自己選擇.......

回復 37# 的帖子

好詳細,我只係約知佢1,3,5其他全不知道 仲有佢好鐘意帶'鴨仔帽'的第一次我join時係晚上8時在荔枝角體育館乒乓球室門口見佢帶住o頂'鴨仔帽' 剛記起佢早排在CB會員名單中有位叫黃志勇議員(一段時間後無左),我當時心裹都覺得奇怪的點解有議員join的 現在check左原來黃志勇先生係民協長沙灣海麗邨的區議員

回復 42# 的帖子

我都知道!!!

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=52081
貓哥,佢地入會係不用收費,我印象中(我最後果次,當時仲未有教練計劃),佢收費好似係月費$105,如單次join就$35,後來的事(收費的變更及教練)果d我就不清楚啦

回復 45# 的帖子

下,o甘我不清楚啦 可能係教練計劃時改左(因我last果次已經係5/6tue)

引用:
原帖由 黑暗武士 於 2012-7-26 22:03 發表
我首先表態,不贊成恢復他身份,甚至轉個名搞球局都唔得!
agree,後患無窮 對呢類人不可心軟請貓哥三思 我不知其他人的投訴係咩但我講佢球局的事千真萬確;同佢無仇無怨鬼得閒砌佢"生豬肉"

就算佢近期沒有了本壇的平台,佢都已經在其他地方招兵買馬何況比佢回歸.........;原諒佢不是問題但佢到今天仍砌詞狡辯不願講出真相 仲有佢5,6月時join佢球局時佢比此phone:66055353我,現在佢又改了號碼

回復 67# 的帖子

他就係利用人性的弱點"同情心" 貓哥千萬不要上他的當

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-7-27 02:00 發表
咁啦, 不如在板主區投票(不記名)
有正方, 有反方. 連管理員都看不到誰投了票.
咁樣唔知好唔好呢.
但好多板主根本對此事毫不知情或不甚了解,又叫佢地點投呢;打個比喻一個人犯法重的會被判監禁,輕的會判社會服務令或守行為;守行為都會有一段時間啦,但佢現在好似被判有罪但竟可以當庭釋放簡直斐夷所思 16/7先出通告暫停佢戶口,不足十多日後恢復他身份兼比佢可以開球局o甘做只會令佢得寸進尺 及引來更多人挑戰論壇,比人感覺原來無論我點錯都可以全身而退的仲有係明知佢球局有問題但仲比佢開咪只會令本壇有更多受害者

本帖最近評分記錄

我都係投反對票,不應姑息養奸

我對於貓哥的決定表示尊重 但其實你未諮詢前早已有即定立場希望歷史可以証明你今天的決定是正確的;另佢要求我們俾面佢,[面係人地俾 架係自己丟]如果你不是多次無犯錯又點會上通告呢我支持在陽光之下,輿論的壓力能產生一定監察的作用

發新話題
最近訪問的版塊