85 12345
發新話題

【超版通訊】立里乂巾十具

【超版通訊】立里乂巾十具

注意新注冊會員
I.P. 為 119.247.82.221
或電郵為 ymail 之郵箱
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

收到
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

新會員~亂咁抽
在01:06分註冊

ip 與上述的相同

乒匯乒乓球會

Noted.

IP 背後有問題嗎 ?
(身份可疑 ?)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

與童xx註冊ip一樣,先前他利用 xx 狗註冊,然后pm宣傳xx天地
香港乒乓網

這版塊只有管理員及超板看到
香港乒乓網

明白晒 !
不妨先咋作不知, 看看他想攪甚麼.
我們會多加留意佢(及其IP)的一舉一動.
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

noted,再有咩問題pm你們管理員吧

收到!

noted,
過份,不分莊閒

我今日會四處收收風 !
要起一起佢個底 !

睇來佢是來者不善....大家要小心此人 !
盡可能不要再在論壇內跟他口角.
(我指的是童真希有另外的 A/C 身份)

我已share 某網友的pm給JC
嚇了jcclee 一jump
香港乒乓網

真是幾乎不敢相信 !

論壇就是可以甚麼人都會有....(真係要小心唔好亂開罪人)

當然, 我們所做的是附合依據, 無甚麼好驚.

(雖然粱振英新上場) 但香港相信仍然是個法治之區, 必要時可以報警求助.

有佢 IP 就可以找到他的住址.

回復 12# 的帖子

May I share also?

可否告知我太約咩事 ,因我之前(他們成立時)都join左他球局兩次,有d不安

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-7-16 13:44 發表
可否告知我太約咩事 ,因我之前(他們成立時)都join左他球局兩次,有d不安
你今時今日的身份,分分鐘被人認定為25仔
小心,小心

我無join好耐及就此事我早就已pm貓哥

大家暫時都唔需要太過擔心,
曾經阻過人發達的, 可能就只有我和貓貓2 個人.
(之前佢CB 會員當中, 好多係假 IP / Account)

我反而擔心貓貓的人生安全多d,
佢有可能係之前的虐貓狂

(我自己就話晒都係跆拳道黑帶)

呢個人,真係唔知想點

乒匯乒乓球會

呢兩日我四圍打聽, 明查暗訪,
有好多會員已經向我回報了一些關鍵性的資料,
越掌握得多有關童真希的資料, 越知道得多他的背景....
我就越覺得好笑 !
睇來大家只是虛驚一場, 原來他只是鱷魚頭老襯底 !

最少貓哥應該可以放心 (他絕對不會是虐貓狂徒),
部份資料我已經PM給了黑暗武士,
等你回港才看看應怎樣去處理.

(jcclee)

85 12345
發新話題