發新話題

從台灣送給波記的祝福

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動

從台灣送給波記的祝福

我仲喺台灣上緊堂,聽日去唔到為你打氣呀。
我要求好簡單,聽日贏四個對手就得啦
本帖最近評分記錄
  • borkee +10 多謝支持 2012-7-14 15:19
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

都挺嚴苛
<-->
.

引用:
原帖由 至高境界 於 2012-7-14 13:30 發表 我仲喺台灣上緊堂,聽日去唔到為你打氣呀。 我要求好簡單,聽日贏四個對手就得啦
 多謝你先,我會盡我能力.鸁得一個得一個,以我現時嘅狀況,贏一個夠本,贏兩個有賺,贏四個就請你食燒鵝!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2012-7-14 15:00 發表
 多謝你先,我會盡我能力.鸁得一個得一個,以我現時嘅狀況,贏一個夠本,贏兩個有賺,贏四個就請你食燒鵝!
請埋我
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2012-7-14 15:39 發表 請埋我
你肯嘗面,我無問題!

Borkee 加油
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

BORKEE 哥哥加油!!

多謝!
我會努力架喇!

回復 3# 的帖子

我又食得唔得

引用:
原帖由 borkee 於 2012-7-14 15:00 發表
波記不如咁啦:嬴一場,食鵝腸;鸁兩場;食鵝脾;贏三埸,燒鵝例排;贏足四埸,燒鵝一隻

(同意者請加分

本帖最近評分記錄
  • borkee +10 同意 2012-7-15 08:29

你有鵝腸食

波記好波!

下一步:鵝脾

你要左肶,我要右肶

第三場香咗,輸咗比清風大佬
所以剩係食燒鵝肶

發新話題