發新話題

恭喜阿SAM 中西區分齡勇奪季軍

恭喜恭喜
本帖最近評分記錄

恭喜
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Happy仔 於 2012-7-9 23:50 發表
恭喜恭喜
多謝多謝 Happy Gor 好彩唔係同你同組唔係壹早比你,,,,

回復 22# 的帖子

Thank a lot....

恭喜sam哥!
本帖最近評分記錄

回復 25# 的帖子

Thank you! 你下星期都要加油啦如果個到兩關我請你去食扒,

弓起
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 samlam 於 2012-7-10 00:57 發表
Thank you! 你下星期都要加油啦如果個到兩關我請你去食扒,
係真我就加多兩錢肉緊,打好D

你當日發揮得好好,迫到亞趙好手緊,他亦未想到你會打得咁好,最後一局勺one你領先時我心諗爆冷得米啦!雖然最後。。。。。。但你過程打得好好呀。(我是當日最白嗰個)
wai

回復 27# 的帖子

多謝Mao Gor.

我同趙打都是得3﹣5分,你可以打足5sets,證明你好好波,及好好耐性,eq,
好波!! 再一次弓起你
香港乒乓網

引用:
原帖由 yatwai 於 2012-7-10 09:32 發表
你當日發揮得好好,迫到亞趙好手緊,他亦未想到你會打得咁好,最後一局勺one你領先時我心諗爆冷得米啦!雖然最後。。。。。。但你過程打得好好呀。(我是當日最白嗰個)
首先多謝你先,應該係7比9-8比9-9比9-10比9領先1分,10比10刁時10比11第一球比佢瀬忙瀬死 10比12點都好啦,係壹塲開心賽果,我而加先支你是誰,在你果組你係唔係Final吖.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-7-10 15:55 發表
我同趙打都是得3﹣5分,你可以打足5sets,證明你好好波,及好好耐性,eq,
好波!! 再一次弓起你
唔係呀果日係付椂炸

引用:
原帖由 samlam 於 2012-7-10 16:13 發表

首先多謝你先,應該係7比9-8比9-9比9-10比9領先1分,10比10刁時10比11第一球比佢瀬忙瀬死 10比12點都好啦,係壹塲開心賽果,我而加先支你是誰,在你果組你係唔係Final吖.
係!但你們果場打得更精彩!
wai

有無人有影,好想看
香港乒乓網

回復 34# 的帖子

Thank a lot..

引用:
原帖由 yatwai 於 2012-7-10 17:01 發表

係!但你們果場打得更精彩!
弓喜弓喜,代家輝弓喜你

我都特登走去睇, 趙 Sir 即係趙 Sir, 冇得彈.

阿sam既鬥志一樣很好, 比賽十分精采.   真係未到最後一刻都唔知邊個 win

引用:
原帖由 wongsw13 於 2012-7-10 19:26 發表
我都特登走去睇, 趙 Sir 即係趙 Sir, 冇得彈.
絕對同意

發新話題