發新話題

[長膠] 友誼 傳奇 105

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:31 分類
引用:
原帖由 fly1983 於 2012-8-3 00:32 發表
受埋我玩得唔得
我諗應該無問題喇,大家試下板,交流下,又可以打幾板,OK呀
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2012-8-3 00:46 發表

我諗應該無問題喇,大家試下板,交流下,又可以打幾板,OK呀
Ok,歡迎之至

引用:
原帖由 fly1983 於 2012-8-3 00:32 發表
受埋我玩得唔得
fly 兄,你係咪仲用緊傳奇,仲有無用緊其它膠,如果有,帶埋來,大家一齊試
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2012-8-3 09:11 發表

fly 兄,你係咪仲用緊傳奇,仲有無用緊其它膠,如果有,帶埋來,大家一齊試
我帶802-40同埋傳奇105嚟吖

回復 64# 的帖子

今晚記住正膠大聚會

我會準時到,不過fly佢what app 我話今晚ot來吾到

引用:
原帖由 old-cake 於 2012-8-6 19:53 發表
我會準時到,不過fly佢what app 我話今晚ot來吾到
吾緊要,我老友原來卜左係一號房喎,到時見啦!

OK, I have arrived already,
Will change cloth first, C U in the 1st squas h court

引用:
原帖由 old-cake 於 2012-8-6 20:48 發表
OK, I have arrived already,
Will change cloth first, C U in the 1st squas h court
我地又卜左禮拜四同一地點再打,你有興趣過來打嗎?

通常一星期我最多只會打三晚,下星期巳有3固定球局,星期4吾會來,

係今個星期四,好吖,遲啲再約吖

各位師兄,友誼生膠563應什樣接下旋球而不會擋高呢?

靠自己的手感控制,打咩膠都是一樣

引用:
原帖由 fly1983 於 2012-8-10 20:41 發表
靠自己的手感控制,打咩膠都是一樣
有人話吾可以削番過去,如果不是太重下旋,撥番過去就得喎,下次試下先。

引用:
原帖由 SIUWW 於 2012-8-10 22:58 發表

有人話吾可以削番過去,如果不是太重下旋,撥番過去就得喎,下次試下先。
出檯可以削番過去,不出檯撥番過去。

引用:
原帖由 tommypoon 於 2012-8-25 16:04 發表

出檯可以削番過去,不出檯撥番過去。
下次又試下先
mc 2直板
正手 DHS 天3
反手 729 08es

引用:
原帖由 SIUWW 於 2012-8-26 05:21 發表

下次又試下先
你是用 105 的嗎?用 1.9 還是 1.7 呀?

引用:
原帖由 tommypoon 於 2012-8-26 19:41 發表

你是用 105 的嗎?用 1.9 還是 1.7 呀?
1.9mm 但不太習慣用這生膠
mc 2直板
正手 DHS 天3
反手 729 08es

引用:
原帖由 SIUWW 於 2012-8-26 21:39 發表

1.9mm 但不太習慣用這生膠
1.9 海綿軟 D 36度,應該容易打 D ,粒粒好大,來回板可以多D ,中檯還可拉一板,近檯借力彈一板,粒粒不易斷,耐用。

發新話題