發新話題

恭賀雅各球會快弧陀主進入茂組8強!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

預祝勇往直前,奪取冠軍!
快孤兄,遇神拍神,遇鬼拍鬼,拍瓜晒阻你D對手!

gong xi gong xi
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

我仲打算等快弧入決賽先恭喜佢tim。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

加油

快兄已不是第一次打入八強,期望快兄更進一步
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

恭喜恭喜 加油
tungfai

恭喜!
<-->
.

congrad
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

恭喜,加油!!)))

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

引用:
原帖由 ycfu 於 2012-7-5 11:24 發表
我仲打算等快弧入決賽先恭喜佢tim。
喜事,唔怕多,恭喜完可以再恭喜!

congrad

點解咁早,乜唔係等佢欏冠先恭喜。
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

快弧兄  好波
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

加飛dog兄同各位仁兄過獎啦
今次抽籤排在死亡之組,高手如雲
能進入8強,全屬好彩
出線後無得付碌啦
tigerone is the strongest

發新話題