21 12
發新話題

FULL [保安道體育館球局] 26/6 (星期二) 9pm-11pm (壁球室 table# 4)一張檯

FULL [保安道體育館球局] 26/6 (星期二) 9pm-11pm (壁球室 table# 4)一張檯

費用: 按人數平分
不設皇制,2 上 2 落,3 局 2 勝
人數: 4 位

1) C.Y.Paul
2) ice-wood
3) ivanlee
4) 3070

本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 開球局獎勵 2012-6-22 17:18

希望能識到多些球友,大家交流切磋,不介意勝敗,只求開心

開球局前請細看

【溫馨提示】球局人數控制
請各方球會嚴格控制球局人數

1)枱數與人數比例控制在1:4或以下
2)所有參加者請刊登姓名在網上,若有人不想出名可以用reserved,以便其它參加者知道人數
3)請妥善安排打球局者的輪候時間

雖然我不是你們球會,但凡透過論壇招球友者,我們也有責任保持hkttf球局的人數,收費及質素
如未能與我們論壇接軌或配合,本論壇將可以取消閣下之球局POST

因SUMMER HOLIDAY開始了,小朋友多了。人數也必定增加
我希望各小朋友大朋友有一個歡愉的晚上,嚴格控制人數,控制球局人數及質量。

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=51089&extra=page%3D1
屎波怪

回復 1# 的帖子

一張枱6個人. 真係好...............................熱鬧, 可傾多D, 打少D.................打波時有四個人八隻眼望住你幫你打氣..........

引用:
原帖由 魚腩 於 22/6/2012 17:19 發表
【溫馨提示】球局人數控制
請各方球會嚴格控制球局人數

1)枱數與人數比例控制在1:4或以下
2)所有參加者請刊登姓名在網上,若有人不想出名可以用reserved,以便其它參加者知道人數
3)請妥善安排 ...
已改人數為4位,其實我只想識多些波友,不知道壞了規矩,sorry

引用:
原帖由 反膠王子 於 22/6/2012 17:28 發表
join
Welcome 請 pm 留電話 confirm, thanks!

還有一個位,那位球友有興趣過來打波指教下

引用:
原帖由 反膠王子 於 23/6/2012 14:10 發表
可以帮你找CKL306
不用麻煩師兄,明天我會見到 Ckl306,到時可直接問他。Anyway 多謝師兄幫手
之前是否與師兄見過面打過波呢

引用:
原帖由 反膠王子 於 23/6/2012 22:06 發表

我自己就係正宗滴滴仔
失存已久之滴滴仔神功你都識 今次實比你打瓜

即係重有無位呀~~~~

引用:
原帖由 3070 於 23/6/2012 22:46 發表
即係重有無位呀~~~~
重有一個位,先到先得,你想參加就報名啦

join

引用:
原帖由 3070 於 23/6/2012 23:53 發表
join
Welcome 請 pm 留電話 confirm, thanks!

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2012-6-24 00:01 發表

我7-9都同緊你打波啦

引用:
原帖由 3070 於 24/6/2012 00:30 發表

我7-9都同緊你打波啦
ok 到時見

哈哈哈,今晚玩得勁痛快,爽呀!

引用:
原帖由 3070 於 26/6/2012 23:17 發表
哈哈哈,今晚玩得勁痛快,爽呀!
昨天球局我亦玩得非常開心 很高興識到你地3位波友,希望很快又可以同你地再打波玩個痛快

21 12
發新話題