發新話題

2012屯門乒兵球分齡賽----抽簽結果已公佈!

引用:
原帖由 ckl306 於 22/6/2012 07:37 發表
2012屯門乒兵球分齡賽----抽簽結果已公佈!
http://ballot.lcsd.gov.hk/ballot ... dist=loc12&qs=1
我抽到單打 但雙打只得候補
陳Sir 你有無抽中呀

引用:
原帖由 lwpong 於 22/6/2012 08:40 發表
yeah!! thank you
中左
師兄今個星期日我同你可以先在大興來個熱身賽

引用:
原帖由 ckl306 於 22/6/2012 11:31 發表

我好過你少少,單打及雙打都中
弓起 果然利害  我上次都話同人唔同命,點解次次你都好過我

引用:
原帖由 ckl306 於 22/6/2012 12:00 發表

主區,有優先 ;但我次次都輸波俾你
大興應是你主區,今個星期日實俾你打瓜

引用:
原帖由 ckl306 於 22/6/2012 12:17 發表
未必,當日上午我在理工打波,返到屯門都殘左。話時話,我會盡量在1點前搭西鐵趕回來,如果遲到請見諒!
你去到尖沙咀O甘遠都趕番來屯門同我打波,真是唔話得,如果遲到點會有問題
我都識個波友叫B哥,他經常在理工練波,你識唔識他

引用:
原帖由 ckl306 於 22/6/2012 13:11 發表
唔識。其實我多數都係星期日上午去理工,由係理工職員的波友帶我入去
B哥多數星期六早上在理工練波,所以你唔識他

引用:
原帖由 tommy1111 於 22/6/2012 13:24 發表

B歌, 唔係K歌, 肥肥地, 打直板嘛!
原來你識B哥,最近有無見過他 我上年同他在理工打過一次波之后就無見過

引用:
原帖由 tommy1111 於 22/6/2012 13:27 發表

到時大家分道揚鑣!
即係咩意思 你抽到單打定雙打呀

引用:
原帖由 tommy1111 於 22/6/2012 23:43 發表

請你做啦拉隊, 你do唔do?

初賽 -    @$28/h
八強 -    @$33/h
四强/决賽  @$50/h + 川貝枇琶膏
我都想做  祝你打到入决賽,等我賺多D

引用:
原帖由 反膠王子 於 23/6/2012 20:38 發表

tommy係我教練
呀!Tommy係你教練 我就唔好意思同你爭個啦啦隊做
Tommy 亦經常指導我打波的技術,計起上來我應是你師弟

引用:
原帖由 tommy1111 於 22/6/2012 23:43 發表

請你做啦拉隊, 你do唔do?

初賽 -    @$28/h
八強 -    @$33/h
四强/决賽  @$50/h + 川貝枇琶膏
Tommy Sir 你快D封盤啦 唔係啦啦隊人數多到由屯門排到尖沙咀

發新話題