發新話題

(已解決) 有無人拾獲Timo Boll球拍?

最後一個小時基本上只係得返打比賽既人, 同另外2個人係最遠的球台在教波, 所以幾有可能是參加比賽的人錯手見到有球板就以為是自己的, 放入自己既板套內, 各位有打比賽的波友請睇睇自己既板套, 有無多左塊球板

另外, 貓仔有無印象最後見到塊板時大約幾多點?

我只係記得我同傑仔係16強, 貓仔同bobby都係16強時在25號台打過, 但果時應該重好早, 鍵曦之後重有賽事要打
之後既就唔係好記得
傑仔係比賽完後係25號台附近掛住打機 唔知佢記唔記得最後有邊幾個人係25號台附近

引用:
原帖由 貓仔 於 2012-6-20 23:01 發表

同bobby都係16強時在25號台打時見到
知唔知鍵曦之後重有無打?
如果16強時見到, 咁重好早喎

唔係福耳摩c, 跟據貓仔幾句線索就已經鎖定到見標, 應該係柯南貓仔先岩
我覺得貓仔梳返個頭, 應該會好似柯南

引用:
原帖由 BrianDD 於 2012-6-21 13:55 發表
其實之前也有某會的某人比人知到佢偷別人東西
所以比他一直打了多年的球會捍走了
現在那位神揄還有join不少球局
好左有友人堤我要小心此人
所以我建以如此人不把拍交還就要開名
等我地可以提防
難道這神偷前日JOIN了球局?

如果解決不了, 支持貓哥和terence公開其名稱, 甚至報警求助, 以對各波友提供安全保障
希望這位人兄可以好好反醒, 以後不要再干這等事情, 不然可能會在牢獄度過

恭喜事件圓滿結束

今日見到鍵曦成晚走來走去, 不停聊我玩, 我都為佢開心

引用:
原帖由 阿舜 於 2012-6-22 01:08 發表
今日見到鍵曦成晚走來走去, 不停聊我玩, 我都為佢開心
今晚見佢板不離身, 睇來已經學到寶貴既一課

引用:
原帖由 貓仔 於 2012-6-22 03:13 發表

仲要上網睇柯南,我老豆仲毒太深
你係貓仔定貓哥? 做乜咁夜都唔訓?

引用:
原帖由 貓仔 於 2012-6-22 17:54 發表

我費事轉account 所以用貓仔account 寫野,兩母子無計,貓哥駛唔駛扣分咁嚴重
貓嫂發威, 貓哥小心要做廳長

發新話題