發新話題

(已解決) 有無人拾獲Timo Boll球拍?

引用:
原帖由 貓仔 於 2012-6-20 23:01 發表

同bobby都係16強時在25號台打時見到
知唔知鍵曦之後重有無打?
如果16強時見到, 咁重好早喎

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-6-20 19:28 發表
24號枱果兩個我都識得的
我估計可能有波友錯手擺埋入自己個袋到
有沒問問附近教波教練?
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

凡事未去到最壞, 可能都仲會有轉機....
可能明天就會有好消息 !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

希望該小孩子找返到塊板 希望在明天

塊板都幾貴 要一個得7,8歲的細路草錢買番都真係幾難

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2012-6-20 23:12 發表

有沒問問附近教波教練?
好坦白講, 我心中有數. 只係希望佢能夠係我今晚去歌街前交番出黎. 到今日為止, 我絕對"唔願意"知道係邊個, 如果今晚我可以係歌街見番塊板, 我會忘記著件事, 否則...........好自為之.

出到福耳摩c@_@ 雖然我唔知咩來

引用:
原帖由 BrianDD 於 2012-6-20 18:47 發表
近來我拾到唔少嘢
兩部電話(交到警局)
一件全新BTY波3(交到場務)
路不拾遺是人的基本品德
希望拾到東西的所有人也有這想法
正喎
咁就有百幾分加
我最多都識過比人加30幾分

唔係福耳摩c, 跟據貓仔幾句線索就已經鎖定到見標, 應該係柯南貓仔先岩
我覺得貓仔梳返個頭, 應該會好似柯南

引用:
原帖由 Terence 於 2012-6-20 20:28 發表
昨晚我都接近11點先走. 印象中當時未發現球板, 相信球板是在10-10:50pm左右讓人拿走, 如果球板是在#25枱附近, 昨晚曾在附近之球友我已心中有數. 其實塊板只係句句幾佰元, 仲要係二手, 要脫手一來要冒風險, 二來 ...
認同,其實沒人想追究,希望大團圓結局

貓仔副眼鏡要配副更 圓的先似柯南

希望執到的人張板快些交回
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

引用:
原帖由 Terence 於 2012-6-21 00:26 發表

好坦白講, 我心中有數. 只係希望佢能夠係我今晚去歌街前交番出黎. 到今日為止, 我絕對"唔願意"知道係邊個, 如果今晚我可以係歌街見番塊板, 我會忘記著件事, 否則...........好自為之.
等你好消息呀!

引用:
原帖由 monkey330 於 2012-6-21 01:25 發表

正喎
咁就有百幾分加
我最多都識過比人加30幾分
好人做好事,你都得架!

希望有好人, 可以"完壁歸趙" !!!
Wills

我今朝睇完各位嘅回覆,真係好感激大家。除咗再講"多謝"之外都唔知可以講咩,希望有好消息啦!我都有同仔仔講"希望在明天"。

原來歌街隨電梯外還秘密安裝了一些 Cam
始終是龍頭體育館
每天咁多人出出入入,其實好好正常
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

香港法例第210章《盜竊罪條例》第2條  如任何人不誠實地挪佔屬於另一人的財產,意圖永久地剝奪該另一人的財產,即屬犯盜竊罪。

香港法例第210章《盜竊罪條例》第9條  任何人犯盜竊罪,即屬犯罪,循公訴程序定罪後,可處監禁10年。

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

很久以前有人鼠了東西, 將其片段輯成精要片段上載YOUTUBE, 隨即收到有生果報記者問"爆不爆料"...........
<-->
.

為一件木頭犯罪, 七到無倫
<-->
.

發新話題