發新話題

(已解決) 有無人拾獲Timo Boll球拍?

(已解決) 有無人拾獲Timo Boll球拍?

有無人拾獲Timo Boll球拍?
鍵曦留低左球拍
如有拾獲請回覆

No....just hope someone will return it
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

sorry, 冇留意有. 可能有人攞錯左  希望揾得番啦

如果是自己人應該會拿返出來
打電話問歌街
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

在那裏不見的?你和什麼人打球?問場地及一起打球的波友!
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

貓仔話最后一眼是放在25號枱旁邊的椅到
香港乒乓網

如果真係唔見咗,就好可惜 祝你好運

唔多覺,我地最後走果時只系見到貓仔個水樽。

歌街幾乎每季都有人遺失球拍。

我今朝6:45已經打了電話去歌街問,早更工作人員話暫時未有發現,要問埋下午才返工嘅夜更,希望有好消息啦!鍵曦尋晚真係好唔開心,因為塊板係佢自己用利是錢買,有差不多成年嘅感情同手汗,不過今朝佢嘅心情已經平服咗好多,希望佢以後會小心D。喺到要多謝咁多位波友和網友嘅關心。

阿姐清場時只見貓仔水瓶,其他沒見,球拍應該清場前已不在球館!希望有好心人物歸原主
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

新線索【重要通告】昨天歌街遺失球拍一事

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=51072&page=1#pid709046

今天貓嫂重返案發現塲,據歌街亞姐消息昨天有說球板是我朋友的,然后將球板拿走
我希望好心把球板拿走的人儘快pm我,或通知 terence 歸還球板
失掉球板是鍵曦小朋友,只有7,8歲。球板是 Timo Boll
鍵曦小朋友苦苦要求下爸爸才買給他,小朋友很珍惜他的球板
希望拾到的人仕能儘快歸還

其实昨天我走時10:50PM在四樓的人不多
除了24號枱有XXXXXX在打波外,其餘都是打比賽的朋友
名單相信 terence 心中有數,
而我相信join論壇球會活動的朋友都不是貪心之人
若見義勇為幫手拿了球板的人,請儘快與我們聯絡
香港乒乓網

我已pm在網上報名join球局的人
希望有奇蹟
香港乒乓網

近來我拾到唔少嘢
兩部電話(交到警局)
一件全新BTY波3(交到場務)
路不拾遺是人的基本品德
希望拾到東西的所有人也有這想法
本帖最近評分記錄
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

如果報警, 翻查錄影帶, 必定可以失而復得.
但要是真的行到這一步, 就再沒有彎轉的餘地了.

執到球板的朋友 :
無論你有幾忙都好, 請馬上, 即刻, 盡快聯絡球局負責人,
只是一場誤會, 最後大團圓結局一個.
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 BrianDD 於 2012-6-20 18:47 發表
近來我拾到唔少嘢
兩部電話(交到警局)
一件全新BTY波3(交到場務)
路不拾遺是人的基本品德
希望拾到東西的所有人也有這想法
高度讚揚braindd的情躁!!
香港乒乓網

拾到的朋友亦可交還歌街地下
香港乒乓網

最後一個小時基本上只係得返打比賽既人, 同另外2個人係最遠的球台在教波, 所以幾有可能是參加比賽的人錯手見到有球板就以為是自己的, 放入自己既板套內, 各位有打比賽的波友請睇睇自己既板套, 有無多左塊球板

另外, 貓仔有無印象最後見到塊板時大約幾多點?

牙舜 記5記得有邊個系25號當時

發新話題