21 12
發新話題

在比賽中咁都得

在比賽中咁都得

話說在一個公開比賽中 ,球員也投入比賽中, 突然有人向在塲的球員大聲講 "有警察抄牌呀", 之後大部份打緊比賽的球員(有車的)馬上放低板並往外跑 , 這個情景你地見過味.....

回復 1# 的帖子

我未見過

真有其事?   願洗耳恭聽。

見過啦,有一次係歌街,我都係度

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-19 17:03 發表
你咪吹水啦, 係真事嚟ga , 聽晚話你知,
你叫我做的事已做咗, 佢來不來唔知,
我pm 你, 你睇下啦。

咁果班球員後來點? 趕唔切返上去又棄權左咪好慘? 但係點解歌街又會有抄牌既? 唔會係歌解呀!?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-19 17:03 發表
歌街有個停車場架喎,就算唔泊呢個停車埸都泊唔到歌街大馬路,渣車來既人無可能咁搏,泊出歌街有人抄牌都趕唔切走上去條斜路到歌街大路渣走架車啦,唔信

哥街停車位小到離普, 無位會泊係城大宿舍條細街仔,
想問下大師, 咁成班人走左去, 係咪當佢棄權先?

好有茶餐廳feel

同樣情況, 我早兩日嚮謝記食緊魚蛋粉時都出現過.

士頭婆突然大叫一聲: "邊個老細拍左車嚮出面呀........抄牌呀......再唔出去唔關我事呀!"

我正在諗, 衝出去咪唔使比錢????

入題: 好多年前歌街係任拍嫁!!! 咁大塊地, 點拍都得. 但係而家就............唉!!!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-5-19 16:34 發表 話說在一個公開比賽中 ,球員也投入比賽中, 突然有人向在塲的球員大聲講 "有警察抄牌呀", 之後大部份打緊比賽的球員(有車的)馬上放低板並往外跑 , 這個情景你地見過味.....
打乜波?

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-5-19 16:34 發表
話說在一個公開比賽中 ,球員也投入比賽中, 突然有人向在

堅定流?

我都見過= ="

回復 1# 的帖子

我都未見過

我不太信 又覺似童話

我不太信 又覺似笑話(改正)

有無多d證據,may be 相/片可以分享下

真淨假呀................??

21 12
發新話題