發新話題

【黃大仙波友】: 大家好~我第一次上黎

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

【黃大仙波友】: 大家好~我第一次上黎

我是第一次上黎的~大家好

有波局開你join埋一齊打就可以喇

唔一定
你喜歡係邊度打都冇問題

welcome!!

引用:
原帖由 christophers 於 2008-5-19 03:22 發表
本人今日打返波 先發覺原來自己2年無打啦 生疏左勁多
亦都唔知而家D人打既波係點樣...
大家歡唔歡迎我呢個新手呢~
有咩波局同比賽記得預埋我啦~!
本人住係黃大仙的~

同埋我想問一個問題:呢道D人係咪好勁架
因 ...
HKTTF
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 christophers 於 2008-5-19 03:41 發表
剛剛睇完呢個網上的球會
好亂....係分自己住邊區就打邊個球會?定係點架?
我住係九龍城同黃大仙,應該加入邊個球會呢??
我都好想加入!!

2年無打啦~!!希望大家可以同呢個無名小子打下波啦~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 christophers 於 2008-5-19 03:22 發表
本人今日打返波 先發覺原來自己2年無打啦 生疏左勁多
亦都唔知而家D人打既波係點樣...
大家歡唔歡迎我呢個新手呢~
有咩波局同比賽記得預埋我啦~!
本人住係黃大仙的~

同埋我想問一個問題:呢道D人係咪好勁架
因 ...
歡迎呀,唔駛理勁唔勁架,黎玩下,做下運動,識下朋友就得架啦.
我都成日輸波.但係都照打,哈哈.

引用:
原帖由 christophers 於 2008-5-19 03:41 發表
剛剛睇完呢個網上的球會
好亂....係分自己住邊區就打邊個球會?定係點架?
我住係九龍城同黃大仙,應該加入邊個球會呢??
我都好想加入!!

2年無打啦~!!希望大家可以同呢個無名小子打下波啦~
唔駛一定比賽架,你會見到有人攪球局,有位你join就得,上至上水大埔,下至東區西灣河,側魚涌你都可以join.

發新話題