發新話題

一名志氣高昂n年前甲組

引用:
原帖由 richard888888 於 2012-6-8 19:41 發表
有理由相信, 佢指既甲組係指先進運動會(七十歲以上組),我估都會有D機會!
都無可能發生的.....因為有位老人家叫除牆菱他好西利。

佢學校的甲組球員 16歲UP

佢好勁架.我成日都輸俾佢個抄蜆大法.我相信佢有能力爆甲組或者港隊都得.
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

引用:
原帖由 alanchan 於 2012-6-8 04:56 PM 發表

(細細聲) 其實閃人個波友係朱世赫, N年前係甲組, 現在係代表韓國的職業隊~~~~唔好講比其他人知丫~~~~
講明.沒有點名道姓, 在此聲明

~超級榮譽~

至於車頭就 我試過連續贏佢8 set.到最後一set打餐飯就俾佢抄3蛋
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]

咁西利我都想比打下

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2012-6-9 12:01 AM 發表
至於車頭就 我試過連續贏佢8 set.到最後一set打餐飯就俾佢抄3蛋
我昨晚輸11-9.11-6技不如人,我沒有打宵夜
否則和您一樣抄3蛋

~超級榮譽~

引用:
原帖由 大眼仔 於 2012-6-9 12:09 AM 發表
咁西利我都想比打下
下星期一叫佢參加您球局

長膠趙國偉 車頭粒仔,削球大師xxx

~超級榮譽~

呢2個星期都少台牙
趙SIR我打過啦@@
希望有機會同另外果2個高手學下野 HAHA

引用:
原帖由 大眼仔 於 2012-6-9 12:17 AM 發表
呢2個星期都少台牙
趙SIR我打過啦@@
希望有機會同另外果2個高手學下野 HAHA
ok,先打粒仔先 我call佢
有消息pm匯報

~超級榮譽~

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2012-6-8 04:39 PM 發表
車頭是否打生膠好勁那位亞哥???  
睇漏post,昨晚打生膠正是.

~超級榮譽~

我次次同車頭打完波番來香港都要去東區尢德醫院睇心理醫生架.唔知閃人大哥有冇呢

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2012-6-9 12:33 AM 發表
我次次同車頭打完波番來香港都要去東區尢德醫院睇心理醫生架.唔知閃人大哥有冇呢
心理醫生無 自信心完全人間蒸發哂

~超級榮譽~

我就掉轉係N年前K.O好多現役甲組.....因N年前他們都重係5至6歲

kkfan,
你对寶貝仔女都KO緊好多未來甲組喇.... 大家同齡嘛...
欲講買
STEPHEN 1019
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

主板:全售。。
等待中。inner fibre ZLFS CS

引用:
原帖由 stephen1019 於 2012-6-10 00:38 發表
kkfan,
你对寶貝仔女都KO緊好多未來甲組喇.... 大家同齡嘛...
甘大家以後都KO多D現在5-6歲的未來甲組....曾強多D自信心
但7歲開始個D[未來甲組]就小心被他們K.O.返轉頭呢

現役甲組四名指頭4名定甲組中既4名

引用:
原帖由 乒乓之皇 於 2012-6-10 01:10 發表
現役甲組四名指頭4名定甲組中既4名
男子甲組:香港乒乓總會電腦積分及排名榜男子球員第1名至120名 (http://www.hktta.org.hk/gameinfo ... /2012Prospectus.pdf)

引用:
原帖由 KKFan 於 2012-6-9 01:01 發表
我就掉轉係N年前K.O好多現役甲組.....因N年前他們都重係5至6歲
我都係N年咸魚甲組..上次爭D比你KO

最新消息,N年石斑甲組暫時沒有回應

~超級榮譽~

發新話題