41 123
發新話題

一名志氣高昂n年前甲組

一名志氣高昂n年前甲組

佢話今時今日cut波,可以爆現役甲組四名

他可以完成春秋大夢,我,車頭
在旺角某大酒樓宴開三席

~超級榮譽~

是否運TONE太酒樓 開四圍酒
<-->
.

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2012-6-8 03:59 PM 發表
是否運TONE太酒樓 開四圍酒
開得post實牙實齒,三圍酒,$5000一圍
歌街四樓,爆發大戰

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2012-6-8 16:04 發表

開得post實牙實齒,三圍酒,$5000一圍
歌街四樓,爆發大戰
盤口大到似九十年代港產片劇情
<-->
.

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2012-6-8 04:11 PM 發表

盤口大到似九十年代港產片劇情
別無他意,囉皮半野出嚟大家開心吓
比佢見識現今甲組如何爆衝,得個講字沒有意思

什麼已往,現在是中華人民共和國不何分割國土

~超級榮譽~

wow

引用:
原帖由 閃人 於 2012-6-8 16:17 發表

別無他意,囉皮半野出嚟大家開心吓
比佢見識現今甲組如何爆衝,得個講字沒有意思

什麼已往,現在是中華人民共和國不何分割國土
精神上支持你的豪氣 <希望不用擺啦>

<-->
.

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2012-6-8 04:27 PM 發表

精神上主持你的豪氣
不是我,豪氣有,量力而為是我左右銘,

買定花生等睇戲

~超級榮譽~

車頭是否打生膠好勁那位亞哥???  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

係唔係XX明?????

現在甲組前四名係
1 高禮澤
2 李靜
3 張鈺
4 梁柱恩
我就唔信你位朋友有能力K.O.這四位
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

如果你位朋友話K.O. 2012 全港公開乒乓球單項頭四其中一人就有小小可能
冠軍 黃x廷
亞軍 謝x俊
季軍 麥x皓
殿軍 孔x德
For example 麥xx or 孔xx
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2012-6-8 16:42 發表
現在甲組前四名係
1 高禮澤
2 李靜
3 張鈺
4 梁柱恩
他朋友就是四个其中一个 說笑
<-->
.

他朋友就是Zhang Jike!!! 說笑
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2012-6-8 16:42 發表
現在甲組前四名係
1 高禮澤
2 李靜
3 張鈺
4 梁柱恩
(細細聲) 其實閃人個波友係朱世赫, N年前係甲組, 現在係代表韓國的職業隊~~~~唔好講比其他人知丫~~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

你講果個係咪傻仔穿 ;
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2012-6-8 16:45 發表
如果你位朋友話K.O. 2012 全港公開乒乓球單項頭四其中一人就有小小可能
冠軍 黃x廷
亞軍 謝x俊
季軍 麥x皓
殿軍 孔x德
For example 麥xx or 孔xx
睇到我忍唔住要回一下。 以上任何一個都無可能!!
以上冠軍剛在日本公開賽打到咩成績, 嚇人啊!!
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2012-6-8 19:08 發表
你講果個係咪傻仔穿訝 ;
哈哈   X 10000000
我笑到有啲肚痛啊………

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2012-6-8 19:08 發表
你講果個係咪傻仔穿訝 ;
應該係!

有理由相信, 佢指既甲組係指先進運動會(七十歲以上組),我估都會有D機會!

41 123
發新話題