38 12
發新話題

日本公開賽 黃鎮廷好波!

回復 21# 的帖子

如果係要輸俾前奧運冠軍都算有交代喇, 而家小柳唔係十八廿二, 近排唔係咁穩定, 一切睇臨場表現啦, 唔係冇得打o既, 繼續....加油!

比賽結果: 黃鎮廷 VS 柳承敏  2:4, 雖然輸了, 但拿了前奧運冠軍兩局, 已有所交代, 加油!

黃鎮廷,你真係好堅,繼續努力

引用:
原帖由 mvc 於 2012-6-6 15:22 發表
Finally win 4:2
Good!!!
騎牛遠遠過前村,吹笛風斜隔壟聞。
多少長安名利客,機關用盡不如君。

引用:
原帖由 songyip 於 2012-6-8 19:02 發表
比賽結果: 黃鎮廷 VS 柳承敏  2:4, 雖然輸了, 但拿了前奧運冠軍兩局, 已有所交代, 加油!
加油!
騎牛遠遠過前村,吹笛風斜隔壟聞。
多少長安名利客,機關用盡不如君。

HKG add oil

波爾竟然 3:4 輸咗俾韓國鄭榮植 (JUNG Young Sik), 真係大跌眼鏡。下場將會對香港江天一, 另一位香港球手唐鵬o既對手將會係新加坡高寧, 努力, 奮鬥!

HKG ADD OIL
<-->
.

引用:
原帖由 TurboZ 於 2012-6-8 15:45 發表
嘩! 堅呀! 黃鎮廷4:2 fight低南韓金民石(Kim Min Seok), 今次有運行了! 有冇人喺現場拍咗呀? 香港隊教練實有拍低, 分享吓吖唔該,
Won Sweden, then won Korea
Good!!!

好波 !

香港隊唐鵬同天一都八強止步, 日本隊只剩水谷, 睇下佢可唔可以得主場之利為國爭光啦。下一場將會對小柳。

thx for yr information

七盤苦戰, 水谷最後終於力保不失殺入四強, 小柳都好好拼勁, 奈何就差那一點點。水谷過咗呢關, 冠軍在望喇。

U21 組o既香港隊李皓晴殺入女子總決賽, 可惜4:0輸咗俾日本主場o既石川佳純, 算係攞多個經驗, 下次座亞望冠啦。

回復 20# 的帖子

十個贊成領隊/教練分亨黃鎮廷的比賽短片!!!!!!

黃鎮廷

香港加油

引用:
原帖由 TurboZ 於 2012-6-9 19:43 發表
七盤苦戰, 水谷最後終於力保不失殺入四強, 小柳都好好拼勁, 奈何就差那一點點。水谷過咗呢關, 冠軍在望喇。
水谷真係不負眾望, 在主場為國爭光, 超水準演出, 4:2 砌低吳尚垠, 冠軍實至名歸。

38 12
發新話題