35 12
發新話題

免費[藍田南球局] 7月1日(星期日)11am-2pm藍田南體育館 4張枱

有無邊位師兄,師姐.....可以教我點樣去藍田南嗎?
未去過
討厭輸波,但無奈已成習慣!

POON哥:官塘以前銀都戲院,對面有綠色小巴去呀.

引用:
原帖由 david 於 2012-6-26 20:29 發表
POON哥:官塘以前銀都戲院,對面有綠色小巴去呀.
以前銀都戲都唔知系邊.....可以詳細教下我邊度搭, 搭幾號, 邊度落車, 點行去嗎?
我是藍田白痴哦!

個個CFM晒冇得打

引用:
原帖由 大眼仔 於 2012-6-26 21:00 發表
個個CFM晒冇得打
大眼仔,下次我預你^^

回復 24# 的帖子

輔仁街即係轉入101巴士總站前小小位置,會見到63號綠van站,去廣田村,尾二個站落車,你叫司機很體肓館停都得,約十二三分鐘車程,班次都幾密,另星期天由觀塘上車人少,應該吾會有人龍;如果你揾吾到van仔站,call我手機啦!

還可以出藍田MTR exit B 或 C 坐216M 或 215X 巴士.
出exit B 就是藍田站巴士總站
出exit C 就是鯉魚門道
然後係碧雲道康柏苑對面落車, 幾個站,大概10分車程(體育館就在康柏苑對面)

又或者有興趣, 可以藍田MTR等埋一齊坐的士去藍田南
引用:
原帖由 poon 於 2012-6-26 20:24 發表
有無邊位師兄,師姐.....可以教我點樣去藍田南嗎?
未去過

引用:
原帖由 mymchiu 於 2012-6-30 21:14 發表
還可以出藍田MTR exit B 或 C 坐216M 或 215X 巴士.
出exit B 就是藍田站巴士總站
出exit C 就是鯉魚門道
然後係碧雲道康柏苑對面落車, 幾個站,大概10分車程(體育館就在康柏苑對面)

又或者有興趣, 可以藍田M ...
好丫...系藍田地鐵站一齊坐的士都好喎...幾點, 邊度等?

10:45am 藍田地鐵站恆生等
各位師兄/師姐, 多D人坐的士平D.
引用:
原帖由 poon 於 2012-6-30 22:01 發表

好丫...系藍田地鐵站一齊坐的士都好喎...幾點, 邊度等?

引用:
原帖由 mymchiu 於 2012-6-30 22:09 發表
10:45am 藍田地鐵站恆生等
各位師兄/師姐, 多D人坐的士平D.

OK

冠軍:ice-wood
亞軍:David
季軍:leoxiom

恭喜
主板:龍張(直)
正手:省狂
反手:R7
*******努力打大波*******

恭喜恭喜

35 12