發新話題

Samsung Galaxy S3

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

Samsung Galaxy S3

S3 今日到貨, 有無人訂左機?

若果訂係半價可以諗諗 咁寄環境買一買即跌既電子品

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

引用:
原帖由 YIN....2012 於 2012-5-31 11:41 發表
ME
吾洗吹黎做勢咼, 無人信咼

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

引用:
原帖由 laukwok 於 2012-5-31 11:45 發表

吾洗吹黎做勢咼, 無人信咼
洗乜吹?!我都訂左三部自用啦

回復 5# 的帖子

3部自用??
一個人用?

引用:
原帖由 neku 於 2012-5-31 11:53 發表

洗乜吹?!我都訂左三部自用啦
路遙知馬力, 弓喜買了三把奧運火棒 買多幾把, 送多個圈比你

6288咁貴

引用:
原帖由 pearpang 於 2012-5-31 13:12 發表
6288咁貴
啱啱攞$6200都買唔到
主板:龍張(直)
正手:省狂
反手:R7
*******努力打大波*******

引用:
原帖由 tykm2000 於 2012-5-31 13:37 發表

啱啱攞$6200都買唔到
買到,豐x今日$56??下月更平

等4g LTE先考慮

引用:
原帖由 laukwok 於 2012-5-31 13:05 發表

路遙知馬力, 弓喜買了三把奧運火棒 買多幾把, 送多個圈比你
路有幾遙? 我無一部電話用多過半年 呢部叫 Galaxy S3 唔係火棒wo 不過好多人都係咁, 好似Note 咁, 開頭我出, 大把人又話佢大又話佢阻訂, 但係d人之後又係咁出...希望你唔係其中一個la

引用:
原帖由 laukwok 於 2012-5-31 13:51 發表

買到,豐x今日$56??下月更平
係咩??咁點解先達要$6xxx既? 點解之前豐x話第一水訂貨已爆, 要訂要等第二水?又點解下個月先出藍色又會即刻減價既? 而且會減幾多?好想知ar~~~~

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-5-31 14:06 發表
等4g LTE先考慮
Wilson 兄別等了, 4g LTE 傳聞只用兩核心, 另外除非你用4g service.

引用:
原帖由 neku 於 2012-5-31 15:46 發表

係咩??咁點解先達要$6xxx既? 點解之前豐x話第一水訂貨已爆, 要訂要等第二水?又點解下個月先出藍色又會即刻減價既? 而且會減幾多?好想知ar~~~~
第一?
$56??是今天在豐x問到的, 但要訂先有

第二?
要吾要訂第二水, 未知

第三?
等多d藍機迷入左先跌

發新話題
最近訪問的版塊