發新話題

學界又有家長爆粗

學界又有家長爆粗

如果你學生輸波,
然後比家長問候,
作為教練的你會有什麼感想?

咁唯有心平氣和地,祝佢身體健康,出入平安
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

其實小朋友輸波,教練都唔想
咁輸左咪下次再努力,一生人流流長,大把機會
何必抓破面皮咁無品
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

邊個咁狗?

他是你老闆......比老闆鬧只有2個選擇..一系接受, 一系炒佢魷!
要點揀自己決定吧!
討厭輸波,但無奈已成習慣!

我會吾教

輸波有十萬個原因......
爆粗只因修養差......

做家長點會爆粗,果個一定唔係家長黎ga,做家長點會唔明白要做個榜樣比小朋友睇呢...如果做家長個小朋友輸波就爆粗,佢修養一定有d問題,
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

其身不正, 又點教好下一代?
It is impossible to defeat an ignorant man in argument.
- William G. McAdoo

咁大件事?
歡迎pm爆料
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

爆D料聽下

回復 5# 的帖子

我認為佢唔係Coach嘅老闆, 應該係Partner.  

因為兩方面都要出力幫助小朋友,才可以嬴一場波.

引用:
原帖由 Godwin 於 2012-5-27 00:11 發表
我認為佢唔係Coach嘅老闆, 應該係Partner.  

因為兩方面都要出力幫助小朋友,才可以嬴一場波.
認同~!!

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=30186&extra=page%3D3

十分同意godwin的講法,有錢不是大晒的,大家應該互相尊重
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

應該是昨天的事, 我在場看見的應該是事發後的情況了,也想多知一二

引用:
原帖由 LiKaren 於 2012-5-26 23:00 發表
其身不正, 又點教好下一代?
十分同意!

應該影抵放上網,見識見識

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-5-26 21:10 發表
咁唯有心平氣和地,祝佢身體健康,出入平安
送埋句happy new year, 全家富貴安康.

發新話題