發新話題

[其它討論] 邊塊係你地最中意既底板??

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:52 移動
個個打啲板都咁令架

Stiga Allround CR 直板

狂飆王
主板:龍張(直)
正手:省狂
反手:R7
*******努力打大波*******

我呢D新手唔識試板,但係只講外觀我覺得timo boll zlf最靚

回復 8# 的帖子

紅v,夠轉夠平

05 狂飆王 one

Keyshot
引用:
原帖由 反膠王子 於 2012-5-24 22:49 發表
Keyshot
主板 Viscaria  正:Omega 4 Pro 反:Vega Pro

yes

kendo
騎牛遠遠過前村,吹笛風斜隔壟聞。
多少長安名利客,機關用盡不如君。

Viscaria FL

士的架玫瑰5
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

水谷

引用:
原帖由 BIRDF2998 於 2012-5-24 21:07 發表

銀河U4 好似唔知仿邊塊架喎∼∼
我打開個塊U4 真係好好打
可惜e+ 無再出
oc 都無咁好打

我打過太少板啦。。。
cc7啦
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

引用:
原帖由 kennylaw321 於 2012-5-28 23:22 發表

我打開個塊U4 真係好好打
可惜e+ 無再出
oc 都無咁好打
放唔放先??

TIBHAR triple carbon

wilson
本帖最近評分記錄
  • 飛鷹 +1 多謝分享 2012-6-27 07:51
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

ovtcharov senso carborn

Nittaku 小鳥 C

發新話題