66 1234
發新話題

【百靈鳥球局】5月13日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

【百靈鳥球局】5月13日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

好高興, 認識到大師,鉅祥兄,Off+,同各位百靈鳥波友! (打完波 + 吃飯 + 吹水) 真是人生一大樂事。

下次我會再來賜教!liness" />liness" />liness" />liness" /> Thank You

昨天有什麼人到, 連 jackho 都去埋,我想要叫阿海去會一會 他們
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

welcome

引用:
原帖由 jackho813 於 2008-5-14 00:45 發表
好高興, 認識到大師,鉅祥兄,Off+,同各位百靈鳥波友! (打完波 + 吃飯 + 吹水) 真是人生一大樂事。

下次我會再來賜教!liness" />liness" /> Thank You
多謝你至真 , 讓我可以多打長膠 , 實在得益不淺 , 有時間的話多些過來

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-14 01:25 發表
昨天有什麼人到, 連 jackho 都去埋,我想要叫阿海去會一會 他們
你快 d 上來啦 , 亞海係高手 , 絶對歡迎指教我地

引用:
原帖由 44_66 於 2008-5-14 09:23 發表

係囉 ... 不材都想去呀
你有時間咪過來玩下, 我地絶對歡迎 , 或者叫埋 biside都好喎

(打完波 + 吃飯 + 吹水) 真是人生一大樂事

JACK HO IS MY LONG-RUBBER TEACHER !!!
香港乒乓網

i would like to play with mao mao again.......

why 追住我唔放
香港乒乓網

I want to play with your LONG-RUBBER

引用:
原帖由 44_66 於 2008-5-14 12:14 PM 發表

吾都要跟 多他尖 學野 liness" />
吾等你上來玩

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-14 11:41 AM 發表
why 追住我唔放
你受人歡迎呀嗎!
下星期二上來嗎?

部 iphone 有無跌花到....我都鄧你心痛
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-14 01:08 PM 發表
部 iphone 有無跌花到....我都鄧你心痛
好彩無事

收到風 Jackho 都是死在 Huge-Wall 手下
香港乒乓網

66 1234
發新話題