72 1234
發新話題

[是非] 無品人士

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:08 移動

無品人士

今日球局中 巧遇一名極其無品的人士
以下為其無品行為
開波唔拋波 唔理你準備好味直接開波
個波係佢張台Double 滴左兩下 及 打中佢個身再返黎我張台 都可以當無野照打 仲要唔認有Double到
最令我感到討厭的是 佢失分個時 經常性問候我 一場波入面 佢可以講哂我所認知的所有中文粗口
佢的所作所為令我十分厭惡
真不明白 好好的出來參加球局 求一個開心 為什麼要做出這樣令人反感的行為

我知你講邊個

引用:
原帖由 kanlok 於 2012-5-11 23:55 發表
以下為其無品行為
個波係佢張台Double 滴左兩下 及 打中佢個身再返黎我張台 都可以當無野照打 仲要唔認有Double到
最令我感到討厭 ...
Kanlok.........
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

乒乓就因為這類核突種而被低級化
<-->
.

幾多歲架???

回復 5# 的帖子

應該4X左右

回復 2# 的帖子

你有冇同佢打到??

估年紀不少, 以為有份夾錢打球就不檢點的盡情發洩..........
<-->
.

此類人都有如下特徵:唔拋波,擦網hi邊唔講SORRY,仲要覺得好應分,個樣仲要好巴閉咁

引用:
原帖由 kanlok 於 2012-5-12 00:02 發表
你有冇同佢打到??
梗系冇啦,費事影響心情

回復 10# 的帖子

下次我都要醒目D 睇定D先同人打

I have a couple of teenagers here also 無品 when they were lost. Probably they are spoiled to much by their family.

回復 12# 的帖子

家長沒時間照顧子女 諗住給他們最好的 順他們意就可 會被慣壞了 也不出為奇

我都比佢(小)左好多嘢
完全唔想打
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

打波運動下姐,無需要咁認真,又唔係比賽,如果我係你,我會大方俾佢得分,自己千奇唔好激氣,因為傷身.
養身之道,時刻保持快樂Happy! OK?

引用:
原帖由 lycong 於 2012-5-12 00:05 發表
此類人都有如下特徵:唔拋波,擦網hi邊唔講SORRY,仲要覺得好應分,個樣仲要好巴閉咁
擦網hi邊唔講SORRY的人好多wor
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

回復 16# 的帖子

我認為擦網hi邊唔講SORRY不一定無品,因為-6也是技術,只能怪自已技不如人

引用:
原帖由 kanlok 於 2012-5-11 23:55 發表
以下為其無品行為
最令我感到討厭 ...
無賴,面皮幾寸厚 仲有輸波問侯人,應該將佢列入為不受歡迎人士

回復 17# 的帖子

但我反對串樣

引用:
原帖由 BrianDD 於 2012-5-12 00:36 發表

擦網hi邊唔講SORRY的人好多wor
擦網嘀死要叫draw

72 1234
發新話題