36 12
發新話題

有無感到物價越來越貴 !

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 pearpang 於 2012-5-11 07:31 發表
仲記得以前狂都唔洗咁貴,好似80-90就可以買到,而家要成120
狂飆都遲早打唔到比賽...都唔知點解仲賣咁貴 ?!
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

紅雙喜乒乓波都瘋狂加價~~~

the working class is suffering
HK is dying
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

回復 21# 的帖子

你指冇NEO?有機個隻?

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-11 08:44 發表

狂飆都遲早打唔到比賽...都唔知點解仲賣咁貴 ?!
點解呀

引用:
原帖由 Swirl 於 2012-5-11 09:45 發表

點解呀
呢個係事實呀...你問x sir (佢可以話你知)

不過你唔需要擔心吖, 狂飆3 唔打得, 仲有新的狂飆4,5,6,7,8...(可以合法在比賽中使用)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-11 09:49 發表

呢個係事實呀...你問x sir (佢可以話你知)

不過你唔需要擔心吖, 狂飆3 唔打得, 仲有新的狂飆4,5,6,7,8...(可以合法在比賽中使用)
我入了好多Nittaku 狂飆3

引用:
原帖由 Swirl 於 2012-5-11 09:55 發表

我入了好多Nittaku 狂飆3
唔清楚 Nittaku 係咪都唔得...
不過最少會係2014之後的事, 你都係時候諗定轉膠啦.

回復 20# 的帖子

係呀...我剛剛打番波一年度,初初買狂3都是$90到,現在最平都要$110,通漲真是快
and then我記得沙士果時,樓下果間餐廳食午餐$18有野飲,現在要$30幾先有交易

回復 28# 的帖子

是不是跟無縫乒乓球事??

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-11 09:57 發表

唔清楚 Nittaku 係咪都唔得...
不過最少會係2014之後的事, 你都係時候諗定轉膠啦.
咁就唔驚住啦

d物價加左, 又唔會減, 越來越貴...

樓下茶餐廳 既茶餐 由$17 加到 $30

上層唔使驚, 遲d大蕭條時會大回至18圓, [以較溫和回吐計]

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

樣樣都狂飆, 人工就吾升

引用:
原帖由 nwa10 於 2012-5-11 16:23 發表
係呀...我剛剛打番波一年度,初初買狂3都是$90到,現在最平都要$110,通漲真是快
and then我記得沙士果時,樓下果間餐廳食午餐$18有野飲,現在要$30幾先有交易
$110狂飆where to buy

36 12
發新話題
最近訪問的版塊