25 12
發新話題

招波友...練波..明晚9-11pm 花園街體育館

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

招波友...練波..明晚9-11pm 花園街體育館

明晚我訂了 9-11pm 的時間(但不是壁球場)
有冇波友明晚可以來一起練?
主板:CLIPPER WOOD
正手:OMEGA VI PRO MAX
反手:TIBHAR RAPID D.TECS 2.0MM
近排練防/撞擊球/磨波比較少
目標:目前希望練好基本功
如:撞擊/推擋/發力/控制/ 步法(步法較重要一點)
練波的話 唔好嫌我屎就得了

引用:
原帖由 丫文 於 2012-5-10 01:09 發表
明晚我訂了 9-11pm 的時間(但不是壁球場)
有冇波友明晚可以來一起練?
8:00-10:00 可以嗎?

Me 9:40~11:00pm ok.  Please count me in.  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 lisingwa 於 2012-5-10 11:53 發表

8:00-10:00 可以嗎?
我只訂了 9-11pm sorry

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2012-5-10 12:05 發表
Me 9:40~11:00pm ok.  Please count me in.  
到時你來到再說

引用:
原帖由 丫文 於 2012-5-10 15:29 發表

我只訂了 9-11pm sorry
Ok call me

丫文
you are so lucky, Lisingwa is a very good player.....
BTY Photino, T-05, T-64.

滾滾長江東逝水,浪花淘盡英雄
是非成敗轉頭空,青山依舊在,幾度夕陽紅。
三國

引用:
原帖由 8899 於 2012-5-10 20:28 發表
丫文
you are so lucky, Lisingwa is a very good player.....
可惜冇同佢打到...佢以為係星期五..點知係星期四...我令佢誤會左..sorry
希望下次可以再約

count me! 我會10點到打到11點. ok ?

引用:
原帖由 8899 於 2012-5-10 20:28 發表
丫文
I am not a good player. I am in group E.OK

引用:
原帖由 alvinwong 於 2012-5-11 08:03 發表
count me! 我會10點到打到11點. ok ?
今晚唔打喇...今晚休息..下次你地俾時間我

引用:
原帖由 lisingwa 於 2012-5-11 09:15 發表

I am not a good player. I am in group E.OK
唔緊要...大家交流下姐

請問受唔受新手玩架??
我想黎學野

DEL

引用:
原帖由 sun手上路 於 2012-5-14 13:33 發表
請問受唔受新手玩架??
我想黎學野
無所謂..只要你有心打..想進步..歡迎你
但係可能會比較悶..因為是練球不是打分

唔悶, 有得玩點會悶
最緊要有得打

引用:
原帖由 sun手上路 於 2012-5-14 16:46 發表
唔悶, 有得玩點會悶
最緊要有得打
咁冇問題..下星期吧..今個星期FULL了 對不起
下星期你幾時得閒?

如果係花園街打9-11我基本上都OK
不過都要到果個星期頭先知

引用:
原帖由 sun手上路 於 2012-5-14 22:47 發表
如果係花園街打9-11我基本上都OK
不過都要到果個星期頭先知
唔緊要..到時你PM我

想請問明晚16/5有場嗎??

25 12
發新話題