發新話題

基本功訓練 (旺角或灣仔區)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

基本功訓練 (旺角或灣仔區)

本人因工作關係有一段時間沒再打波, 想再打返波. 6月份本人有義工機構的比賽, 現在想揾人練波及一同參與義工比賽. 不分男女, 希望揾到長期練波朋友. 如有興趣者請直接聯絡我. 謝謝你.

希望可以練返好基本功!

我星期一/四實到..睇你想唔想同我練
主板:CLIPPER WOOD
正手:OMEGA VI PRO MAX
反手:TIBHAR RAPID D.TECS 2.0MM
近排練防/撞擊球/磨波比較少
目標:目前希望練好基本功
如:撞擊/推擋/發力/控制/ 步法(步法較重要一點)
練波的話 唔好嫌我屎就得了

回復 1# 的帖子

Hey
I am Damien
Call me when u are free tmr
We hv to ......... the timing of Sun

引用:
原帖由 theoc 於 2012-5-9 02:34 發表
Hey
I am Damien
Call me when u are free tmr
We hv to ......... the timing of Sun
你係...粒仔用INNERFOURE個個?

我有興趣,星期日早上旺角最好!我都係打返波半年既中抗男!基本功訓練可以應付,有興趣嗎?

引用:
原帖由 丫文 於 2012-5-9 07:32 發表

你係...粒仔用INNERFOURE個個?
Yes ar
Got my phone no ?

May I join?

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

引用:
原帖由 theoc 於 2012-5-9 09:18 發表

Yes ar
Got my phone no ?
我SAVE左喇...  星期4晚 9-11PM 有冇人黎?

DON'T LEAVE TEL, PLS USE PM, TKS!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

灣仔,星期一,四你想幾點?

星期六日灣仔可以預埋我l

星期一,四幾點?請回應

發新話題