發新話題

【盛女球局】

葵盛女居民球局

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

點先叫盛女
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

引用:
原帖由 neku 於 2012-5-7 11:43 發表
請不要介意多口一句, 女仕其實可能會不大喜歡這些字眼
何出此言?電視台果套野好多女仕幾鍾意睇WOO
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

攪個 [靚女球局] 可能反應會更加熱烈
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 天樂 於 2012-5-7 22:54 發表

何出此言?電視台果套野好多女仕幾鍾意睇WOO
好多男仕都鐘意睇,咁想睇場好戲,大可叫埋姨媽姑姐,姐姐妹妹,紅顏知己幫襯。'盛'女咋嘛,who care.

引用:
原帖由 cococheung 於 2012-5-7 23:23 發表

好多男仕都鐘意睇,咁想睇場好戲,大可叫埋姨媽姑姐,姐姐妹妹,紅顏知己幫襯。'盛'女咋嘛,who care.
其實...幫襯D咩?

引用:
原帖由 天樂 於 2012-5-7 23:29 發表

其實...幫襯D咩?
幫襯盛女球局。我就覺得奇怪,盛女球局你就支持,為什麼叫你家女性來參加你就fxxk呢。
言下之意,你覚得你家女性參加盛女球局是對你家女性不尊敬了。
難道你是要看見其他女性參加球局你就高興了,你就不fxxk了。

引用:
原帖由 cococheung 於 2012-5-7 23:48 發表

幫襯盛女球局。我就覺得奇怪,盛女球局你就支持,為什麼叫你家女性來參加你就fxxk呢。
言下之意,你覚得你家女性參加盛女球局是對你家女性不尊敬了。
難道你是要看見其他女性參加球局你就高興了,你就不fu ...
下。。。請問我幾時有講粗口,何況我唔係太明白你對我簡單幾個字既解讀和幻想

佢應該係誤會左 為;fxxk,不過應該是;funk
不是有心,只為解釋
別扣分

引用:
原帖由 天樂 於 2012-5-8 00:00 發表

下。。。請問我幾時有講粗口,何況我唔係太明白你對我簡單幾個字既解讀和幻想
天樂,你告訴我你是英文的理解能力好還是中文的理解能力好,其實我不想讓這個話題令大家傷和氣,大家都在乒工廠一起打過球。

引用:
原帖由 cococheung 於 2012-5-8 00:05 發表

天樂,你告訴我你是英文的理解能力好還是中文的理解能力好,其實我不想讓這個話題令大家傷和氣,大家都在乒工廠一起打過球。
其實我只係覺得你少少誣蔑左我ja,第一,我無講粗口,第二,我自己對所謂"盛"女沒有任何comment,
不過我諗你見到所謂既"fu  nk"應該係論壇上表情圖案來的 "fu nk"

不要緊,我沒有要跟你相和氣既意思,我也想給你明白你對我以上既誤解

引用:
原帖由 monkey330 於 2012-5-8 00:03 發表
佢應該係誤會左 為;fxxk,不過應該是;funk
不是有心,只為解釋
別扣分
你心水清~

正面就是支持,支持就會吸引更多新力軍。
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

引用:
原帖由 天樂 於 2012-5-8 00:22 發表

你心水清~
我都係
所以先能及時避免了一場美麗的誤會
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-8 14:46 發表

我都係
所以先能及時避免了一場美麗的誤會
給你一個讚好(最衰我不能加你分)

引用:
原帖由 天樂 於 2012-5-8 19:53 發表

給你一個讚好(最衰我不能加你分)
你心中加了便是...

我知你都係斯文人, 應該唔會講粗口的

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-9 00:17 發表

你心中加了便是...

我知你都係斯文人, 應該唔會講粗口的
當然~~
雖然我乃一介匹夫,但我唔會無啦啦爆粗,所以我對於coco突然感到生氣及理解感到莫明其妙;

引用:
原帖由 天樂 於 2012-5-9 00:39 發表

當然~~
雖然我乃一介匹夫,但我唔會無啦啦爆粗,所以我對於coco突然感到生氣及理解感到莫明其妙;
我打波時成曰比人用粗口駡我的
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2012-5-9 00:42 發表

我打波時成曰比人用粗口駡我的
邊個用粗口鬧你咁衰??
你一定係無我咁友善~~

"盛女" 呢個名詞係好HIT, 我地身為男性對此可能會無所謂, 但對女士來說就未必個個受落和接受......所以, 可以的話, 儘量不要用此類字眼會好些, 因為大家都要顧及女性的感受...
搞球局都係想大家練習得開心啫....只有男士開心, 女士無癮的話, 就會失卻了搞球局聯誼的意義!!!

發新話題