發新話題

[膠皮討論] 【省狂真偽】大家辨別一下這塊neo省狂的真偽

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:51 移動
明天等我及及.....

引用:
原帖由 artin 於 2012-5-6 01:39 發表
驗證碼可以點check? Internet?
聽講 Check 都唔可以當真, 道高一尺, 魔高一丈 !
到店舖買一定冇衰 !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 Manley 於 2012-5-6 01:42 發表
明天等我及及.....
唔洗睇了-,-
可以肯定係假
我聽日都冇板打

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-6 01:44 發表

到店舖買一定冇衰 !
咁乒乓特X呢?

引用:
原帖由 artin 於 2012-5-6 01:47 發表

咁乒乓特X呢?
佢比較是歷史算耐的一個
(你之前有冇遇過有問題 ?)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-6 01:44 發表

到店舖買一定冇衰 !
agree雖然價格高少少但質量有保證!!!

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-6 01:49 發表

佢比較是歷史算耐的一個
(你之前有冇遇過有問題 ?)
暫時未有

引用:
原帖由 artin 於 2012-5-6 01:50 發表

暫時未有
咁咪得囉

買一般普通的大陸器材(平價的), 都可以是旦邊度買都得.
其他貴既, 總是找店舖會比較有保障 !

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-6 01:56 發表 [img]http://hktt\"\" f.com/images/common/back.gif[/img]

咁咪得囉

買一般普通的大陸器材(平價的), 都可以是旦邊度買都得.
其他貴既, 總是找店舖會比較有保障 !
Eg 狂皓三

假ga

膠皮隻色好死

剛剛打給他的拍擋
他說是由廠直接寄過黎的
之前都未試過有呢個問題
佢話聯絡左個入貨拍擋再揾我
相信可以出黎傾退貨

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2012-5-6 11:30 發表
剛剛打給他的拍擋
他說是由廠直接寄過黎的
之前都未試過有呢個問題
佢話聯絡左個入貨拍擋再揾我
相信可以出黎傾退貨
都損失了時間, 車錢....仲未計心靈上的挫敗感

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-6 11:55 發表

都損失了時間, 車錢....仲未計心靈上的錯敗感
我宜家真係幾挫敗

你有冇上網cheak過???

引用:
原帖由 y539069849 於 2012-5-6 14:16 發表
你有冇上網cheak過???
唔check都知啦

打落係點架?????

冇打過 已撕出來

省狂果啲一定要去鋪買架
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

小東邢都得姐  字數字數

發新話題