發新話題

[膠皮討論] 【省狂真偽】大家辨別一下這塊neo省狂的真偽

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:51 移動
yahoo拍賣的

退錢的機會好渺茫....
先給我睇睇塊膠, 判斷了真假之後先決定
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

我見到 DHS - 個 S 字有問題 !

真的, S 字上面嗰劃係應該長過下面嗰劃的 !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

剛剛在大陸論壇看過~~這種是假的~~
要求退錢吧,,,~
e d 假既十幾蚊有一塊
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

唉 買左假野

搵番個買家~~
YEO

幾多$ 係邊個賣家
YEO

宜家打冇人聽 可能訓左
聽日再打

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2012-5-6 01:23 發表
唉 買左假野
哎 ~ 呀仔, 點解唔聽我講去華星買 ?

而家幾乎可以肯定是假 !
你先打電話給賣家通知佢 (免得再有更多受害者)
然後嘗試有禮貌地傾有關退錢的問題

如果佢唔認數, 我幫你找佢

$210   
唔知公唔公開得佢個yahoo id

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2012-5-6 01:27 發表
$210   
唔知公唔公開得佢個yahoo id
暫時唔好公開, 找到佢聯絡左先

ok~ 聽朝打比佢~

我有塊普通neo都係假'好死(膠面),請問個code可以係邊到check?…

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-6 01:27 發表

哎 ~ 呀仔, 點解唔聽我講去華星買 ?

而家幾乎可以肯定是假 !
你先打電話給賣家通知佢 (免得再有更多受害者)
然後嘗試有禮貌地傾有關退錢的問題

如果佢唔認數, 我幫你找佢
jcclee真好人,願意協助本壇網友

吹雞追賣家
<-->
.

如果冇收據,報警都好難證明呢塊就係佢賣比你果塊
以及好難向警方證明這就是假的
但都建議報左案先,留個紀錄,有更多受害者的話,警方一定做野!

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-5-6 01:32 發表

jcclee真好人,願意協助本壇網友
相信賣家也不是存心想賣假貨的,
可能連佢自己都唔知是假....
在Yahoo 都係做生意, 無謂打爛人地飯碗,
希望可以和平解決 !

(又一實例教訓, 以後希望大家也學精一點)

我諗報警都冇用 首先睇佢肯唔肯認帳先

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-6 01:37 發表

相信賣家也不是存心想賣假貨的,
可能連佢自己都唔知是假....
在Yahoo 都係做生意, 無謂打爛人地飯碗,
希望可以和平解決 !

(又一實例教訓, 以後希望大家也學精一點)
我都覺得佢應該唔知係假

驗證碼可以點check? Internet?

發新話題